• Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila

Ovo je luksuzna trospratna kuća s pogledom na more i čarobnu i romantičnu baštu. Kuća se nalazi na padini Posidija, zbog čega i ima panoramski pogled na more sa balkona na drugom spratu. Možete uživati u tihom i mirnom vremenu provedenom sa svojom porodicom i prijateljima. Vila ima divan vrt sa prelepim cvećem, gde možete uživati dok spremate večeru na roštilju. Nakon buđenja možete uživati u doručku, bilo u opremljenom vrtu sa savršenom hladovinom ili na verandi gde možete sedeti i gledati u more dok jedete. Odamh preko puta ulice, na samo nekoliko metara od kuće, postoji staza koja vodi do neverovatne plaže sa kristalno čistim morem. Put je malo nezgodan, ali je potpuno vredno malo se pomučiti, jer vas čeka nagrada u vidu prelepog mora i plaže.

Oblast Posidi nudi veliki izbor barova na plaži, taverni i restorana. Takođe možete uživati u razgledanjima kao što su ruševine drevnog svetilišta posvećenog Bogu Posejdonu i svetionik rta Posidi, koji je izgrađen 1864. godine. Ne smete to propustiti! Napravite nekoliko lepih fotografija svetionika, jedine zgrade na ivici rta Posidi, dok čekate da se delfini pojave u moru! Uz odlične sadržaje, pogled na Mediteran i sve udobnosti ove prelepe vile, Akrogiali Villas IV ima sve što vam je potrebno za nezaboravan odmor. Vila je lokacijski odlično smeštena u blizini samog srca Kasandre, što vam omogućava da lako istražite područje bez putovanja daleko od smeštaja.

Dodatne informacije

   Plaže u blizini

   Akrogiali Villas IV
   Off

   Season

   Low

   Season

   Middle

   Season

   High

   Season

   Peak

   Season

   High

   Season

   Middle

   Season

   Low

   Season

   15 Maj –

   28 Maj

   29 Maj –

   11 Jun

   12 Jun –

   25 Jun

   26 Jun –

   16 Jul

   17 Jul –

   22 Avg

   23 Avg –

   29 Avg

   30 Avg –

   12 Sep

   13 Sep –

   30 Sep

   75 € 95 € 110 € 140 € 185 € 140 € 105 € 75 €

   Ocenite nas i ostavite komentar

   Vaša ocena za ovaj smeštaj

   angry
   crying
   sleeping
   smily
   cool
   Pretraži

   Volimo kada nam opširno opišete Vaše iskustvo sa smeštajem u kojem ste bili :)

   Putem naše forme kontaktirate direktno vlasnika smeštaja. Molimo Vas da proverite da li je vaša email adresa ispravna, jer u suprotnom vlasnik neće moći da Vas kontaktira i pošalje Vam ponudu. Takođe Vas molimo da posebne/dodatne zahteve unesete na engleskom jeziku. Cene smeštaja koje vidite na našem sajtu se redovno ažuriraju. Cena ne obuhvata boravisnu taksu, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatno čišćenje, prevoz.

   • Opseg cena €75 - €185
   building Vi ste vlasnik ovog smeštaja i želite da ga preuzmete? Preuzmite ga! Preuzmite ga!

   Claim This Listing

   Od 75 € / Po danu

   Kontaktirajte vlasnika

   Vaš upit je uspešno poslat vlasniku smeštaja!


   Warning: A non-numeric value encountered in /home/leto/public_html/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4186