• Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila

Na manje od 50 metara udaljenosti od plaže Trani Ammouda, jedne od najlepših na Halkidikiju, nalazi se Anna Xofi Studios & Apartments – objekat u porodičnom vlasništvu koji radi od 1994. godine. Sastoji se od 7 studio apartmana koji mogu udobno da prime do 4 osobe i 1 apartmana sa dve spavaće sobe koji može udobno da primi do 6 osoba. Svi apartmani imaju svoje kupatilo i pribor za kuvanje, kao i klimu i TV. Svi takođe imaju svoje balkone sa spektakularnim pogledom na more i na okolne šume Sitonije.

U vrtu osim igrališta postoji veliki roštilj koji možete slobodno koristiti za pripremu vašeg ručka ili večere. Obližnja luka Ormos Panagias je udaljena samo 500 metara. Odatle se možete pridružiti nekom od dnevnih krstarenja oko Svete Gore, mesta gde je vreme stalo pre oko 1000 godina i gde je vizantijska arhitektura ostala nedirnuta tokom vremena. U ovoj maloj luci postoji nekoliko ribljih taverni, gde možete uživati u svežim plodovima mora ili možete kupiti svežu ribu i pripremiti je na roštilju. Tu je takođe i supermarket za vašu svakodnevnu kupovinu.

Tradicionalno selo Agios Nikolaos je udaljeno samo 2 km i poseta njemu se apsolutno preporučuje. Možete kombinovati lepu šetnju kroz uske ulice sa večerom u nekoj od tradicionalnih taverni u centru sela. U Agios Nikolaosu na raspolaganju vam je zdravstveni centar, pošta, bankomat, kao i nekoliko suvenirnica.

Oblast je, naravno, više poznata po svojim divnim peščanim plažama. Međutim, prava lepota ovog turističkog mesta može se pronaći u savršenom balansu mediteranskog pejzaža, koji je nastao tokom dugog perioda zajedničkog života između ljudskog i prirodnog okruženja. Plava boja kristalno čitog mora, bela boja peska, zelenilo okolne borove šume i zelenkasto-plava boja tradicionalnih mediteranskih maslinjaka, svi oni u kombinaciji formiraju predivan mozaik boja.

Postoji nekoliko stvari koje bi zaista trebalo videti u ovom lepom regionu. Ono što ne bi trebalo da propustite, iz bilo kog razloga, je da uživate u izlasku sunca sa svog balkona. Kako sunce polako izlazi iznad vrha Svete Gore stvara se divna mešavina boja koja će definitivno stimulisati vaša čula.

Domaćini u Anna Xofi Studios & Apartments će učiniti sve da vam obezbede divan boravak i nezaboravan odmor!

Sadržaj

Dodatne informacije

 • Spavaće sobe:1
 • Max broj osoba:6
 • Udaljenost od plaže:Na plaži
 • Tip usluge:Samo noćenje
Prikaži sve

  Maj – Jun: od 25 € po noćenju

  Jul – Avgust: od 45 € po noćenju

  Septembar: od 25 € po noćenju      

  Ocenite nas i ostavite komentar

  Vaša ocena za ovaj smeštaj

  angry
  crying
  sleeping
  smily
  cool
  Pretraži

  Volimo kada nam opširno opišete Vaše iskustvo sa smeštajem u kojem ste bili :)

  Putem naše forme kontaktirate direktno vlasnika smeštaja. Molimo Vas da proverite da li je vaša email adresa ispravna, jer u suprotnom vlasnik neće moći da Vas kontaktira i pošalje Vam ponudu. Takođe Vas molimo da posebne/dodatne zahteve unesete na engleskom jeziku. Cene smeštaja koje vidite na našem sajtu se redovno ažuriraju. Cena ne obuhvata boravisnu taksu, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatno čišćenje, prevoz.

  • Opseg cena €25
  building Vi ste vlasnik ovog smeštaja i želite da ga preuzmete? Preuzmite ga! Preuzmite ga!

  Claim This Listing

  Od 25 € / Po danu

  Kontaktirajte vlasnika

  Vaš upit je uspešno poslat vlasniku smeštaja!