• Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila

Aquarius Hotel, mesto gde možete provesti odmor i uživati u mirnom i prijatnom okruženju, nalazi se oko 98 km od Soluna, u mestu Furka, na Kasandri. Hotel se nalazi na ulazu u mesto, 450 metara od mora i 150 metara od centra Fourka.

Sobe imaju sopstveno kupatilo, terasu i telefon, kao i klimu. U dvorištu, sa barskim stolicama, suncobranima i otvorenom trpezarijom, oko bazena, možete uživati u prirodi, toplom suncu, uz ukusnu kuhinju, zabavljajući se oko roštilja koji se može organizovati, dok se deca mogu igrati na igralištu ili u dečijem bazenu. Takođe se možete opustiti u sauni i đakuziju.

Izborom hotela za bazu, možete kombinovati kosmopolitski način života sa mirnim odmorom, obilazeći susedna mesta i brojne zanimljive kulturne manifestacije koje se održavaju na Kasandri tokom leta. Prelepo more Furke, čista plaža i gostoprimstvo osoblja će vam svakako pružiti nezaboravan odmor.

Dodatne informacije

   Plaže u blizini

   Sve informacije o cenama i raspoloživosti smeštaja, možete dobiti direktno od vlasnika slanjem Upita za ponudu.

   Ocenite nas i ostavite komentar

   Vaša ocena za ovaj smeštaj

   angry
   crying
   sleeping
   smily
   cool
   Pretraži

   Volimo kada nam opširno opišete Vaše iskustvo sa smeštajem u kojem ste bili :)

   Putem naše forme kontaktirate direktno vlasnika smeštaja. Molimo Vas da proverite da li je vaša email adresa ispravna, jer u suprotnom vlasnik neće moći da Vas kontaktira i pošalje Vam ponudu. Takođe Vas molimo da posebne/dodatne zahteve unesete na engleskom jeziku. Cene smeštaja koje vidite na našem sajtu se redovno ažuriraju. Cena ne obuhvata boravisnu taksu, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatno čišćenje, prevoz.

   building Vi ste vlasnik ovog smeštaja i želite da ga preuzmete? Preuzmite ga! Preuzmite ga!

   Claim This Listing

   Cena na upit

   Kontaktirajte vlasnika

   Vaš upit je uspešno poslat vlasniku smeštaja!