• Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila

Na čarobnom poluostrvu Sitonija, na južnom obodu i neposredno pre Sartija, nalazi se tradicionalni hotel i pansion Archontariki, koji nude opuštajuće, mirno i jedinstveno gostoprimstvo za vaš letnji odmor. U Archontarikiju, s puno ljubavi i pažnje, nalaze se uređena i opremljena 23 studija (13 trokrevetnih, 3 dvokrevetne i 7 četvorokrevetnih) sa prostranim i udobnim sobama, koje sadrže kuhinju sa priborom za kuvanje, TV, kupatilo sa uvek toplom vodom i balkon sa divnim pogledom. Zamena posteljine i peškira organizuje se svakog trećeg dana.

Archontariki je porodični objekat na plaži Platania, nedaleko od Sartija, koji se sastoji od 23 studija koji su održavani sa puno ljubavlji i strasti. To je takođe prostor stvoren za oživljavanje porodične topline, prijateljstva i jedinstvenosti ljudskih odnosa. Gosti na letnjem odmoru žele udobne i prostrane sobe za smeštaj, veliko dvorište gde se deca mogu igrati, puno mesta za parkiranje i prostor gde će moći da uživaju u opuštajućim trenucima sa svojim prijateljima. Sve ovo upravo možete pronaći ovde u Arhontarikiju.

Dodatne informacije

   Plaže u blizini

   Sve informacije o cenama, raspoloživosti, kao i o specijalnim ponudama, možete dobiti slanjem upita.

   Ocenite nas i ostavite komentar

   Vaša ocena za ovaj smeštaj

   angry
   crying
   sleeping
   smily
   cool
   Pretraži

   Volimo kada nam opširno opišete Vaše iskustvo sa smeštajem u kojem ste bili :)

   Putem naše forme kontaktirate direktno vlasnika smeštaja. Molimo Vas da proverite da li je vaša email adresa ispravna, jer u suprotnom vlasnik neće moći da Vas kontaktira i pošalje Vam ponudu. Takođe Vas molimo da posebne/dodatne zahteve unesete na engleskom jeziku. Cene smeštaja koje vidite na našem sajtu se redovno ažuriraju. Cena ne obuhvata boravisnu taksu, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatno čišćenje, prevoz.

   building Vi ste vlasnik ovog smeštaja i želite da ga preuzmete? Preuzmite ga! Preuzmite ga!

   Claim This Listing

   Cena na upit

   Kontaktirajte vlasnika

   Vaš upit je uspešno poslat vlasniku smeštaja!


   Warning: A non-numeric value encountered in /home/leto/public_html/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4186