• Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila

Unesko je proglasio godinu 2016-17 kao “Aristotelovu godinu” u slavu grčkog filozofa i naučnika rođenog u gradu Stagira. Stagira je drevni grad pored Olimpiade (udaljen oko 1 km). Otvaranjem novog hotela odlučili smo da usvojimo naziv “Aristotelia Gi” što znači “Mesto Aristotela” prema tradiciji našeg lokaliteta u lepom zelenom okruženju. Hotel se nalazi na zelenoj površini, u blizini mora, gde možete uživati u prirodnom ambijentu.

Svaki od apartmana je u potpunosti funkcionalan, pa je tako moguće zadovoljiti sve potrebe gostiju. Dizajn hotela obuhvata klasičnu estetiku, uz dominaciju prirodnih materijala i umirujućih nijansi, u kombinaciji sa izuzetnim prirodnim okruženjem. Objekat ima prostrani vrt sa zajedničkim bazenom i terasom sa roštiljem, koji su u ponudi gostima za nezaboravne i opuštajuće trenutke.

Otvoren u proleće 2016. godine, “Aristotelia Gi” se nalazi na Halkidikiju, oko 90 km istočno od Soluna i na sat vremena vožnje kroz prelepo prirodno okruženje – zelena brda i mirne vodene predele.

Aristotelia Gi se nalazi u mirnom okruženju, u blizini živopisnih plaža, istorijskih i mitskih mesta i ugodnih kuća za odmor koje nude vrhunske usluge i toplo i prijatno okruženje.

Kompleks kome pripada hotel je smešten u odličnom okruženju i uključuje bazen, roštilj, stolove za večeru i zajedničke prostore gde možete provoditi vreme sa svojom porodicom ili prijateljima. Sedam (7) potpuno funkcionalnih dvospratnih kuća projektovanih po modernim arhitektonskim standardima, sa posebnim dekoracijama, vrhunskom opremom i uslugama koje pokrivaju potrebe svakog posetioca. Unutar kompleksa se nalazi i kuća u potpunosti prilagođena osobama sa invaliditetom.

Dodatne informacije

   Plaže u blizini

   Za sve informacije o cenama, rasploživim terminima, kao i specijalnim ponudama, molimo vas pošaljite upit direktno vlasniku.

   Ocenite nas i ostavite komentar

   Vaša ocena za ovaj smeštaj

   angry
   crying
   sleeping
   smily
   cool
   Pretraži

   Volimo kada nam opširno opišete Vaše iskustvo sa smeštajem u kojem ste bili :)

   Putem naše forme kontaktirate direktno vlasnika smeštaja. Molimo Vas da proverite da li je vaša email adresa ispravna, jer u suprotnom vlasnik neće moći da Vas kontaktira i pošalje Vam ponudu. Takođe Vas molimo da posebne/dodatne zahteve unesete na engleskom jeziku. Cene smeštaja koje vidite na našem sajtu se redovno ažuriraju. Cena ne obuhvata boravisnu taksu, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatno čišćenje, prevoz.

   building Vi ste vlasnik ovog smeštaja i želite da ga preuzmete? Preuzmite ga! Preuzmite ga!

   Claim This Listing

   Cena na upit

   Kontaktirajte vlasnika

   Vaš upit je uspešno poslat vlasniku smeštaja!


   Warning: A non-numeric value encountered in /home/leto/public_html/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4186