accommodation
 • Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila
Halkidiki
price

Athos Blue Nikiti je kompleks apartmana koji se nalazi u Nikitiju, na samo 60 metara od peščane plaže. U pitanju je novoizgrađeni kompleks koji se sastoji od potpuno opremljenih prostranih apartmana i mezoneta, igrališta za decu i bazena za odrasle i decu.
 – Apartmani od 62 m2:
2 spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinja,  veš mašina,  kupatilo / tuš i prostrani balkon. Može da primi do 5 osoba.
 – Apartmani od 52 m2:
1 spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa 2 sofa kreveta, kompletno opremljena kuhinja, veš mašina, kupatilo / tuš i prostrani balkon. Može da primi do 4 osobe.
 – Mezonet od 62 m2:
2 spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo / tuš i balkon. Može da primi do 5 osoba.

Obezbeđen je besplatan parking prostor, kao i bežični pristup internetu (Wi-Fi). Centar Nikitija je u neposrednoj blizini gde ćete pronaći prodavnice, supermakete, apoteke i razne uslužne radnje. Duž same plaže se nalaze restorani, picerije, kafići, itd..

Dodatne informacije

   Cene se kreću u rasponu 60 € – 150 € u zavisnosti od perioda boravka.

   Sve informacije o cenama, raspoloživosti i specijalnim ponudama možete dobiti direktno slanjem upita.

   Ocenite nas i ostavite komentar

   Vaša ocena za ovaj smeštaj

   angry
   crying
   sleeping
   smily
   cool
   Pretraži

   Volimo kada nam opširno opišete Vaše iskustvo sa smeštajem u kojem ste bili :)

   Putem naše forme kontaktirate direktno vlasnika smeštaja. Molimo Vas da proverite da li je vaša email adresa ispravna, jer u suprotnom vlasnik neće moći da Vas kontaktira i pošalje Vam ponudu. Takođe Vas molimo da posebne/dodatne zahteve unesete na engleskom jeziku. Cene smeštaja koje vidite na našem sajtu se redovno ažuriraju. Cena ne obuhvata boravisnu taksu, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatno čišćenje, prevoz.

   • Opseg cena €60 - €150
   building Vi ste vlasnik ovog smeštaja i želite da ga preuzmete? Preuzmite ga! Preuzmite ga!

   Claim This Listing

   Od 60 € / Po danu

   Kontaktirajte vlasnika

   Vaš upit je uspešno poslat vlasniku smeštaja!