• Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila

Dedis Apartments je prelep objekat koji se nalazi u “dijamantu zaliva Toroneos”, Neos Marmarasu na Sitoniji, na Halkidikiju. Amfiteatralno izgrađen, Neos Marmaras otkriva njegov pravi sjaj od izlaska do zalaska sunca, dajući moru koje leži ispred beskonačnu sliku za pamćenje, kombinujući magiju mora i udobnost kopna. Prošetajte živopisnom lukom, obiđite kapelu koja se nalazi iznad mora i posetite Narodni muzej u tradicionalnom naselju Parthenonas.

Uživajte u posetama arheološkim lokalitetima koji se nalaze na pristojnoj pešačkoj udaljenosti od Marmarasa, kao i drevni Olynthus u starom Toroniju i Tristinici, ili praktikujte sportove i šetnje.

Dedis Apartments je jedinstvena turistička destinacija koja prevazilazi vaša očekivanja! Mali zaliv sa kristalno čistim morem je na svega nekoliko koraka od hotela i predstavlja pravi mali raj. Komforne i potpuno opremljene sobe sa elegantnim dekoracijama odražavaju ljubav domaćina prema detaljima. Spoljašnjost hotela je pažljivo osmišljena, sa zadatkom da vas potpuno opusti i smiri.

Uživajte u suncu i plavom moru. Ovde vas čeka priroda u svom najboljem izdanju! Zelenilo drveća, belina peska i plavetnilo talasa je u savršenoj harmoniji sa čovekom! Opustite se uz prelep pogled na more i uživajte u miru i opuštenosti!

Sadržaj

Dodatne informacije

 • Tip usluge:Samo noćenje, Noćenje sa doručkom
 • Max broj osoba:4

  Za sve informacije o cenama, raspoloživim terminima, kao i specijalnim ponudama, molimo vas pošaljite upit direktno vlasniku.

  Ocenite nas i ostavite komentar

  Vaša ocena za ovaj smeštaj

  angry
  crying
  sleeping
  smily
  cool
  Pretraži

  Volimo kada nam opširno opišete Vaše iskustvo sa smeštajem u kojem ste bili :)

  Putem naše forme kontaktirate direktno vlasnika smeštaja. Molimo Vas da proverite da li je vaša email adresa ispravna, jer u suprotnom vlasnik neće moći da Vas kontaktira i pošalje Vam ponudu. Takođe Vas molimo da posebne/dodatne zahteve unesete na engleskom jeziku. Cene smeštaja koje vidite na našem sajtu se redovno ažuriraju. Cena ne obuhvata boravisnu taksu, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatno čišćenje, prevoz.

  building Vi ste vlasnik ovog smeštaja i želite da ga preuzmete? Preuzmite ga! Preuzmite ga!

  Claim This Listing

  Cena na upit

  Kontaktirajte vlasnika

  Vaš upit je uspešno poslat vlasniku smeštaja!


  Warning: A non-numeric value encountered in /home/leto/public_html/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4186