• Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila

Ako tražite letnju kuću za svoj odmor, na raspolaganju vam je iznajmljivanje nezavisnih kuća: Villa Elisabeth, Villa Joanna, Villa Anna i Villa Constantine. Nalaze se u letovalištu Vurvuru na poluostrvu Sitonija, pored centra ove oblasti, u neposrednoj blizini plaža Karidi i Fava.

Villa Elisabeth je kompletno nameštena i klimatizovana, opremljena sa TV-om i veš mašinom i u njoj se udobno može smestiti 4-5 osoba. Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, toaleta sa tušem i verande. Svaka spavaća soba ima bračni krevet (sa mogućnošću dodavanja dečijeg kreveta po potrebi), a kuhinja je opremljena velikim frižiderom i svim potrebnim priborom i posuđem.

Villa Joanna se sastoji od spavaće sobe, toaleta s tušem, dnevnog boravka, trpezarije i potpuno opremljene kuhinje sa velikim frižiderom i svim kuhinjskim priborom. U spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet, dok se u dnevnoj sobi nalazi kauč koji se pretvara u bračni krevet. Može da primi do 4 osobe (dodatni krevet se može dodati na zahtev). Takođe poseduje klima uređaj (A/C), dva televizora i terasu.

Villa Anna sastoji se od spavaće sobe, toaleta s tušem, dnevnog boravka, trpezarije i potpuno opremljene kuhinje sa velikim frižiderom i svim kuhinjskim priborom. U spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet, dok se u dnevnoj sobi nalazi kauč koji se pretvara u bračni krevet. Može da primi do 4 osobe (dodatni krevet se može dodati na zahtev). Takođe poseduje klima uređaj (A/C), dva televizora i terasu.

Villa Constantine sastoji se od bračnog kreveta i kauča koji se otvara i postaje krevet. Kuhinja je potpuno opremljena velikim frižiderom. Ima klima uređaj. Villa Constantine je za 3 osobe.

Usluge uključuju čišćenje i zamenu posteljine svaka četiri dana.

Zeleno zatvoreno dvorište koje okružuje kuće je sigurno za decu i ima roštilj i natkriveni parking. Nedaleko od kompleksa nalaze se prodavnice, kafići, barovi i picerije, dok se u centru Vurvurua nalaze supermarket i restorani.

Sadržaj

Dodatne informacije

 • Max broj osoba:5
 • Udaljenost od plaže: Do 500 metara
 • Tip usluge:Samo noćenje
Prikaži sve

  Plaže u blizini

  Sve informacije o cenama i raspoloživosti smeštaja, možete dobiti direktno od vlasnika slanjem upita.

  Ocenite nas i ostavite komentar

  Vaša ocena za ovaj smeštaj

  angry
  crying
  sleeping
  smily
  cool
  Pretraži

  Volimo kada nam opširno opišete Vaše iskustvo sa smeštajem u kojem ste bili :)

  Putem naše forme kontaktirate direktno vlasnika smeštaja. Molimo Vas da proverite da li je vaša email adresa ispravna, jer u suprotnom vlasnik neće moći da Vas kontaktira i pošalje Vam ponudu. Takođe Vas molimo da posebne/dodatne zahteve unesete na engleskom jeziku. Cene smeštaja koje vidite na našem sajtu se redovno ažuriraju. Cena ne obuhvata boravisnu taksu, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatno čišćenje, prevoz.

  building Vi ste vlasnik ovog smeštaja i želite da ga preuzmete? Preuzmite ga! Preuzmite ga!

  Claim This Listing

  Cena na upit

  Kontaktirajte vlasnika

  Vaš upit je uspešno poslat vlasniku smeštaja!


  Warning: A non-numeric value encountered in /home/leto/public_html/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4186