• Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila

Kuća Abelos Suzana se nalazi u Kalamiciju na Sitoniji, drugom poluostrvu Halkidikija, poznatom po čistim plažama i tirkiznoj boji mora. Objekat je izgrađen na udaljenosti manjoj od 100 metara od mora, što je idealan izbor za porodični odmor, bez potrebe za svakodnevnim prevozom. Kuća je u porodičnom vlasništvu i odlikuju je čistoća, udobnost i gostoprimstvo domaćina, sa ciljem da usluga bude sve bolja iz godine u godinu. Lokacija kuće i gostoljubivi porodični duh stvaraju opuštajuću atmosferu u kojoj ćete provesti nezaboravan odmor. Kuća Abelos Suzana ima 9 smeštajnih jedinica: apartman sa dve odvojene prostorije i 8 trokrevetnih i četvorokrevetnih soba.

Sve sobe su prostrane i sunčane. Unutar soba se nalaze klima uređaj, televizor (grčka mreža), kuhinjsko posuđe, frižider i udobno kupatilo sa tuš kabinom. Topla voda je dostupna tokom celog dana (24/7). U prizemlju se nalazi prostor pun zelene trave idealan za decu, roštilj i prostrani parking. Kuća Abelos Suzana ima na raspolaganju 3 parking prostora. Mnogo pažnje se posvećuje čišćenju prostorija i posteljine, kao i stalnom održavanju potrebne količine tople i hladne vode, s obzirom da objekat poseduje podzemni rezervoar od 20m3.

Vreme za odmor: 15.00 h – 17.30 h

Sadržaj

Dodatne informacije

 • Spavaće sobe:1
 • Max broj osoba:5
 • Udaljenost od plaže: Do 100 metara
 • Tip usluge:Samo noćenje
Prikaži sve

  Plaže u blizini

  HOUSE ABELOS SUZANA
  Tip smeštaja

  soba/apartman

  Tip usluge  01/05 – 14/06 15/06 – 30/06

  01/09 – 14/09

   

  01/07 – 31/08 15/09 – 30/09
  Dvokrevetna najam 35 € 45 € 55 € 35 €
  Trokrevetna najam 40 € 50 € 65 € 40 €
  Četvorokrevetna A najam 45 € 55 € 75 € 45 €
  Četvorokrevetna B najam 50 € 60 € 80 € 50 €
  Apartman najam 55 € 65 € 85 € 55 €

  Popust:  10% za celu sezonu 2021. Dodatnih 10% za rezervacije do 15.03.2021
  Tako da za ranu rezervaciju, do 15.03.2021, ukupan popust iznosi 20%.

  Cene su po sobi – apartmanu.
  Cene za prvih 10 dana jula i poslednjih 10 dana avgusta mogu da se promene u zavisnosti od dužine boravka svakog gosta.
  Refundiranje novca je moguće samo u slučaju otkazivanja rezervacije 21 ili više dana pre dolaska.

  Četvorokrevetna soba TIP A: soba ima jedan bračni krevet i dva singl kreveta (krevet na sprat), besplatni Wi-Fi, TV, klima uređaj, WC, frižider i šporet sa dve ploče sa setom posuđa. Soba je idealna za porodice sa 3 ili 4 člana naročito sa malom decom, jer je u prizemlju i ima direktan pristup dvorištu i delu sa igračkama. Kuća Abelos Suzana ima 3 četvorokrevetne sobe sa ovim karakteristikama na raspolaganju i sve su u prizemlju.

  Četvorokrevetna soba TIP B: soba ima jedan bračni krevet i dva singl kreveta (krevet na sprat), besplatni Wi-Fi, TV, klima uređaj, WC, frižider i šporet sa dve ploče sa setom posuđa. Soba je idealna za porodice sa 4 ili 5 članova, jer postoji mogućnost dodatnog kreveta ili ogradice za bebe ili malu decu. Kuća Abelos Suzana ima 2 četvorokrevetne sobe sa ovim karakteristikama na raspolaganju i sve su na prvom spratu.

  Trokrevetna soba: soba ima jedan bračni krevet i jedan singl kreveta, besplatni Wi-Fi, TV, klima uređaj, WC, frižider i šporet sa dve ploče sa setom posuđa. Soba je idealna za porodice sa 2 ili 3 člana, jer postoji mogućnost dodatnog kreveta ili ogradice za bebe ili malu decu. Kuća Abelos Suzana ima 3 trokrevetne sobe sa ovim karakteristikama, jednu na prvom spratu, a druge 2 na drugom spratu kuće.

  Apartman: U glavnoj sobi u apartmanu se nalazi bračni krevet. Pored toga, tu je klima uređaj, TV, kupatilo, frižider, šporet sa dve ploče sa setom posuđa. U drugoj sobi se nalaze dva singl kreveta. Sobe su povezane vratima. Besplatan Wi-Fi je dostupan u obe sobe. Dvosoban apartman je idealan za porodice sa 4 ili 5 članova, jer postoji mogućnost dodatnog kreveta ili ogradice za bebe ili malu decu.

  1 komentar za House Abelos Suzana

  majamilicev19

  1 Komentara

  Savrseno

  5/ 5

  Smestaj je odlican. Domacini vrlo ljubazni i srdacni. Tri godine vec letujemo u Kalamiciju u ovoj vili. Svaka preporuka

  Šta mislite o ovom komentaru?

  Ocenite nas i ostavite komentar

  Vaša ocena za ovaj smeštaj

  angry
  crying
  sleeping
  smily
  cool
  Pretraži

  Volimo kada nam opširno opišete Vaše iskustvo sa smeštajem u kojem ste bili :)

  Title Here1 Popust od 10% za celu sezonu 2021. do 15.3.2021. Dodatno još 10% popusta za ranu rezervaciju, tako da ukupan popust iznosi 20%.

  Announcement

  Putem naše forme kontaktirate direktno vlasnika smeštaja. Molimo Vas da proverite da li je vaša email adresa ispravna, jer u suprotnom vlasnik neće moći da Vas kontaktira i pošalje Vam ponudu. Takođe Vas molimo da posebne/dodatne zahteve unesete na engleskom jeziku. Cene smeštaja koje vidite na našem sajtu se redovno ažuriraju. Cena ne obuhvata boravisnu taksu, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatno čišćenje, prevoz.

  • Opseg cena €35 - €85
  building Vi ste vlasnik ovog smeštaja i želite da ga preuzmete? Preuzmite ga! Preuzmite ga!

  Claim This Listing

  Od 35 € / Po danu

  Kontaktirajte vlasnika

  Vaš upit je uspešno poslat vlasniku smeštaja!


  Warning: A non-numeric value encountered in /home/leto/public_html/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4186