• Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila

Idealna lokacija za porodice sa decom. Bezbedan kompleks koji se nalazi na plaži koja je nagrađena Plavom zastavicom, sa dodatnim lokalnim uslugama (pekara, piće, grickalice, morske aktivnosti). Zahvaljujući morskim strujama, tirkizno plava voda je kristalno čista svaki dan. Dve vile (međusobno povezane), identične gradnje, nalaze se odmah pored peskovite plaže, jedne od najboljih na Halkidikiju (Kalogria beach). Pozicionirana zapadno/jugozapadno, ima dosta sunčanih sati. Veliko drveće i žbunje omogućuju privatnost i mir gostima od buke sa plaže i ulice, dok prirodna ograda od kestenova koja okružuje kompleks, pruža sigurnost deci. Svaka vila ima zaseban ulaz i u prizemlju gostinsku sobu sa dva odvojena kreveta, odvojenu spavaću sobu sa dva kreveta za odrasle i potpuno opremljenu kuhinju sa izlazom u baštu. Na 1. spratu je ležaj na izvlačenje za dvoje dece, odvojena spavaća soba za dve odrasle osobe i kupatilo sa tuš kabinom. Sve sobe na 1. spratu su klimatizovane. Sav nameštaj i ukrasi su od jednostavnih ruralnih detalja u severno-grčkom stilu i izrađeni su od prirodnih materijala. Za ugodan odmor preporuka je boravak 2 odrasle osobe i 2 dece po vili, dok je maksimalni kapacitet za spavanje do 4 odrasle osobe i 4 dece po vili, ali to je više boravak na spartanski način.

Cene su po vili, za 2+3 ili 3+2 osobe i variraju tokom leta. Postoji i treće kupatilo sa tuš kabinom u bašti, iza 2 kuhinje (koje su povezane, ali mogu biti zatvorene, razdvajajući u potpunosti dva objekta) i veliki roštilj sa hladovinom, deo za odmor i rekreaciju u prednjem delu vrta, koji može da primi i do 20 osoba. Tuš se nalazi ispred same plaže. Blizina plaže omogućava gostima česta tuširanja, kako bi se sprečio unos peska u kompleks i naravno, kako bi gosti mogli da se osveže. Ukupna površina kompleksa je oko 2.500 m2 i svaka vila je površine oko 110 m2. Veliki parking prostor je takođe dostupan gostima. Nalazi se 7 km posle Nikitija na putu ka Porto Carras-u i 12 km pre Neos Marmarasa, na prelepoj Kalogria plaži, poznatoj po svojim čistim i mirnim vodama. Autobuska stanica se nalazi na 5 minuta hoda. U ponudi su i bespalan Wi-Fi, obližnji simpatični bar na plaži, vodeni sportovi i ronjenje, kao i prelepa lokalna taverna u neposrednoj blizini, koja nažalost služi samo hladna jela ovih dana. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Ukoliko to žele, gosti mogu poneti svoj čamac.

Sadržaj

Dodatne informacije

 • Udaljenost od plaže:Na plaži
 • Tip usluge:Samo noćenje
 • Površina (m²):110
Prikaži sve

  Minimalni boravak: 7 dana

  Prijava subota – odjava subota

  Cene po vili po noći boravka:

  150 € – Maj,

  160 € – Jun i od 15. Septembra

  180 € – Jul

  200 € – Avgust

  Za Jul i Avgust rezervacija obe vile zajedno je po kombinovanoj ceni od 380 € po noći boravka.

  • Ponuđene cene su po vili, za 2+3 ili 3+2 osobe. Za veći broj osoba se dodatno plaća.
  • Ležaljke i suncobrani, peškiri za plažu, oprema za ronjenje su dostupni, kao i peškiri, fen, daska za peglanje, itd. Obezbeđen je i sav kuhinjski pribor i posuđe.

  Ocenite nas i ostavite komentar

  Vaša ocena za ovaj smeštaj

  angry
  crying
  sleeping
  smily
  cool
  Pretraži

  Volimo kada nam opširno opišete Vaše iskustvo sa smeštajem u kojem ste bili :)

  Putem naše forme kontaktirate direktno vlasnika smeštaja. Molimo Vas da proverite da li je vaša email adresa ispravna, jer u suprotnom vlasnik neće moći da Vas kontaktira i pošalje Vam ponudu. Takođe Vas molimo da posebne/dodatne zahteve unesete na engleskom jeziku. Cene smeštaja koje vidite na našem sajtu se redovno ažuriraju. Cena ne obuhvata boravisnu taksu, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatno čišćenje, prevoz.

  • Opseg cena €150 - €200
  building Vi ste vlasnik ovog smeštaja i želite da ga preuzmete? Preuzmite ga! Preuzmite ga!

  Claim This Listing

  Od 150 € / Po danu

  Kontaktirajte vlasnika

  Vaš upit je uspešno poslat vlasniku smeštaja!