• Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila

Kompleks „Nikomaria“ se nalazi na drugom prstu Halkidikija, Sitoniji, 2 km od raskrsnice za Agios Nikolaos, u blizini YMCA letnjeg kampa. Izgrađen je na padini brda koja se graniči sa šumom, na oko 60 metara iznad nivoa mora. Okružen kaskadnim vrtom, površine oko 4.000 m2, nudi jedinstven pogled na Vurvuru, ostrvo Ammouliani, plaže Pirgadikie i poluostrvo Atos. Vazdušnom linijom, more je udaljeno svega 100 metara i do njega se može stići peške. Kompleks se sastoji od četiri opremljene kuće, koje su pogodne za vaše letovanje.

Glavna kuća je dvospratna, sa zadnjom stranom druge etaže u nivou prizemlja. U prizemnoj etaži se nalazi kuhinja, kupatilo, trpezarija, gostinska soba, dnevni boravak sa kaminom i spavaća soba za 2 osobe. Još 2 osobe mogu biti smeštene u dnevnoj sobi. Druga etaža ima 2 spavaće sobe, kupatilo i 2 velike, delimično otvorene verande. Može da primi do 8 osoba.

Prizemna kuća „Agioklima“ se nalazi ispod glavne kuće. Ima dnevni boravak, trpezariju, kuhinju (30 m2), 2 kupatila i 3 spavaće sobe. Jedna od spavaćih soba može da primi 3 osobe i ima mali prozor. Ostale 2 spavaće sobe imaju po jedan bračni krevet, dečiji krevetac i velika balkonska vrata. Dnevna soba može da primi 2 osobe. Sveukupno „Agioklima“ može da ugosti do 9 osoba.

Yiasemi„, koja se nalazi pored glavne kuće, je prizemni nezavisni objekat, površine 60 m2. Ima kombinovani boravak kuhinja-trpezarija-dnevni boravak, spavaću sobu sa francuskim ležajem i kupatilom. Može da primi do 4 osobe. Kuća ima 2 verande.

Chrysanthemo“ je jednospratna, nezavisna kuća koja se nalazi ispod teniskog terena. Ona ima veliku verandu sa podesivom tendom. Površine je 40 m2 i ima kombinovani boravak kuhinja-dnevni boravak, spavaću sobu i kupatilo. Može da primi do 4 osobe.

Sadržaj

Dodatne informacije

 • Tip usluge:Samo noćenje
 • Max broj osoba:9

  Plaže u blizini

  Sve informacije o cenama, raspoloživosti i specijalnim ponudama možete dobiti direktno slanjem upita.

  Ocenite nas i ostavite komentar

  Vaša ocena za ovaj smeštaj

  angry
  crying
  sleeping
  smily
  cool
  Pretraži

  Volimo kada nam opširno opišete Vaše iskustvo sa smeštajem u kojem ste bili :)

  Putem naše forme kontaktirate direktno vlasnika smeštaja. Molimo Vas da proverite da li je vaša email adresa ispravna, jer u suprotnom vlasnik neće moći da Vas kontaktira i pošalje Vam ponudu. Takođe Vas molimo da posebne/dodatne zahteve unesete na engleskom jeziku. Cene smeštaja koje vidite na našem sajtu se redovno ažuriraju. Cena ne obuhvata boravisnu taksu, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatno čišćenje, prevoz.

  building Vi ste vlasnik ovog smeštaja i želite da ga preuzmete? Preuzmite ga! Preuzmite ga!

  Claim This Listing

  Od 30 € / Po danu

  Kontaktirajte vlasnika

  Vaš upit je uspešno poslat vlasniku smeštaja!