• Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila

Na Amulianiju na Halkidikiju, sa spektakularnim pogledom na Ouranopolis i Atos, u zoni „luke“ živahne obale Svetog Đorđa, nalazi se „PIRGOS“, na 1,5 km od luke ostrva.

Sa devet soba i apartmana, kao i bujnom baštom koja se proteže do mora, „Damianov toranj“ kako ga zovu meštani, sada je sinonim za gostoprimstvo i odmor u prirodnom okruženju.

Njegovo nastajanje je stara, porodična priča sa sredine 1970-ih. Osnovao ga je u potpunosti lično Damianos Chico, a „sagrađen“ je ljubavlju članova njegove porodice i svih onih prijatelja koji su svaki deo obeležili svojom radošću i energijom.

Sama slika svedoči o njegovoj priči. To jest, san o originalnoj kući za odmor prerastao je i evoluirao u san o dobrodošlici sve većem broju ljudi, tako da kompanija može da raste i priča da se nastavlja.

Njegova maštovita arhitektura (trospratna cilindrična građevina) temeljila se na dobro zaštićenom manastirskom bunaru, što je jedna od njegovih glavnih prednosti, jer problemi sa vodom koji povremeno pogađaju ostrvljane, u stvari nisu problem. Zato izaberite „Toranj“ za boravak.

Sobe (dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne) dizajnirane su radijalno, oko kule, sa puno strasti i mašte, kao i apartmani (trokrevetni i četvorokrevetni sa čajnom kuhinjom i toaletom sa kadom) koji su idealan izbor za one koji vole luksuzniji smeštaj, okružene maslinama, voćkama i raznim biljkama, pružajući svima jedinstven osećaj harmonije s prirodom.

Sobe u prizemlju su potpuno opremljene, sa TV-om, frižiderom i individualnim kuhinjama, kao i trpezarijskim stolovima u vrtu za ručavanje, kafu ili čaj.

Duž obale koja gleda na imanje sve do plaže Agios Georgios, udaljene oko 500 metara, možete otkriti male privatne potoke, skrivene od pogleda, gde možete plivati ili pecati.

Uživaćete u zalascima sunca koji će vam ukrasti srce, ljudima koji će vas oduševiti svojim gostoprimstvom, veseljem i vitalnošću, i zabavi do jutra na proslavi 15. avgusta.

Damianos je aktivan tokom cele godine i možete provoditi vreme ispijajući cipuro ili jesti svežu ribu, ali sobe su zvanično otvorene tokom leta, od maja do oktobra.

Dodatne informacije

   Plaže u blizini

   Sve informacije o cenama, raspoloživosti i specijalnim ponudama možete dobiti direktno slanjem upita.

   Ocenite nas i ostavite komentar

   Vaša ocena za ovaj smeštaj

   angry
   crying
   sleeping
   smily
   cool
   Pretraži

   Volimo kada nam opširno opišete Vaše iskustvo sa smeštajem u kojem ste bili :)

   Putem naše forme kontaktirate direktno vlasnika smeštaja. Molimo Vas da proverite da li je vaša email adresa ispravna, jer u suprotnom vlasnik neće moći da Vas kontaktira i pošalje Vam ponudu. Takođe Vas molimo da posebne/dodatne zahteve unesete na engleskom jeziku. Cene smeštaja koje vidite na našem sajtu se redovno ažuriraju. Cena ne obuhvata boravisnu taksu, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatno čišćenje, prevoz.

   building Vi ste vlasnik ovog smeštaja i želite da ga preuzmete? Preuzmite ga! Preuzmite ga!

   Claim This Listing

   Cena na upit

   Kontaktirajte vlasnika

   Vaš upit je uspešno poslat vlasniku smeštaja!