• Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila

The Blue Firefly se nalazi iza sela Potidea. To je izuzetna vila sa 3 spavaće sobe, koja nudi jedinstveni letnji osećaj dok gledate zalazak sunca. Slikovita lokacija, koja nudi obilje prostora na otvorenom.

Kuća je na jednom nivou sa nekoliko stepenika na ulaznom delu. Tu je prostrani dnevni boravak sa trpezarijom pored ugodnog kamina, s pogledom na more, i potpuno opremljena otvorena kuhinja.

Naš „Blue Firefly“ sadrži 3 spavaće sobe: glavnu spavaću sobu s bračnim krevetom, spavaću sobu II s bračnim krevetom, i spavaću sobu III sa 2 singl kreveta.

Imajte na umu da postoji samo 1 potpuno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom.

Najbolji aspekt kuće je definitivno ogroman popločani deo dvorišta s pogledom na more koji oduzima dah, a ujedno i najugodnije mesto na koje se možete vratiti nakon dugog dana na plaži.

Korisne informacije

Imajte na umu da je vila na brdu, pa je potrebno pešačiti do plaže.

Gostima su na raspolaganju roštilj i ostali osnovni električni uređaji.

Možete uživati u obrocima u bašti, a deca su više nego dobrodošla da trče, igraju se i koriste veliku travnatu površinu i ljuljaške. Roditeljima samo preporučujemo da dodatno paze na decu zbog uzvišenja na kome se vila nalazi.

Tokom vašeg boravka

Nastojimo da vam pružimo jedinstveno iskustvo koje je drugačije od onoga što ste dobili u hotelima i hostelima – nešto odgovornije, ljudskije i na kraju vrednije. Imajući to u vidu, molimo vas da se prema našim članovima ili našim uslugama ne odnosite kao da ste u hotelu. Ako tražite uslugu u sobi 24 sata dnevno, toplo preporučujemo da svoj smeštaj rezervišete na drugom mestu. Ali ako tražite opuštenu i ugodnu atmosferu … dom daleko od kuće, onda u svakom slučaju rezervišite smeštaj sa „Feels Like Home“.

Prema grčkom zakonu, dužni smo da prijavimo vaš boravak, tako da je potreban pasoš ili matični broj osobe koja vrši rezervaciju.

O Potidei

Potidea je lepo živo mesto, sa restoranima, kafićima i velikim supermarketima.

Međutim, imajte na umu da je za dolazak do Potidee potreban automobil, jer se kuća nalazi dalje od samog mesta.

Najljubaznije Vas molimo da:

 • Poštujte politiku zabrane pušenja.
 • Svakodnevno iznosite svoje smeće. Otpad se može odvojiti, skupiti u velike vreće i bacati u velike plave kante smeštene oko glavnog autoputa Halkidikija.
 • Molimo Vas da budete tihi tokom podneva (15:00-17:30) i posle 23:00.
 • Štedite resurse, i vodu i struju. Molimo da budete racionalni i ne dozvolite da voda teče beskorisno ili da klima uređaji rade dok su balkonska vrata otvorena.

Dodatne informacije

   Plaže u blizini

   Za sve informacije o cenama, raspoloživim terminima boravka, kao i druga pitanja, molimo da pošaljete upit direktno vlasniku smeštaja.

   Ocenite nas i ostavite komentar

   Vaša ocena za ovaj smeštaj

   angry
   crying
   sleeping
   smily
   cool
   Pretraži

   Volimo kada nam opširno opišete Vaše iskustvo sa smeštajem u kojem ste bili :)

   Putem naše forme kontaktirate direktno vlasnika smeštaja. Molimo Vas da proverite da li je vaša email adresa ispravna, jer u suprotnom vlasnik neće moći da Vas kontaktira i pošalje Vam ponudu. Takođe Vas molimo da posebne/dodatne zahteve unesete na engleskom jeziku. Cene smeštaja koje vidite na našem sajtu se redovno ažuriraju. Cena ne obuhvata boravisnu taksu, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatno čišćenje, prevoz.

   • Opseg cena €90 - €180
   building Vi ste vlasnik ovog smeštaja i želite da ga preuzmete? Preuzmite ga! Preuzmite ga!

   Claim This Listing

   Od 90 € / Po danu

   Kontaktirajte vlasnika

   Vaš upit je uspešno poslat vlasniku smeštaja!