building Vi ste vlasnik ovog smeštaja i želite da ga preuzmete? Preuzmite ga! Preuzmite ga!
Contact Listing Owner Contact Now!

Xenia Hotel se nalazi među plantažama maslina, koje nude svoj hlad magičnoj plaži Ouranopolis. Jednostavnost u modernoj arhitekturi hotela je graciozno iskombinovana sa okruženjem. Blizina soba i plaže je jedna od privilegija koju možete uživati tokom boravka u ovom hotelu, jednom od najpopularnijih na Halkidikiju. Xenia se odlikuje svojom ličnom i prijateljskom uslugom i ukusnim mediteranskim menijem koga čine lokalni i uvek sveži proizvodi.

Ukusno uređene, sve sobe u Xenia Ouranoupolis imaju balkon ili terasu sa pogledom na more. Sobe takođe imaju klimu, satelitsku TV i fen. Spa centar hotela sadrži zatvoreni bazen, đakuzi i hamam. Masaže takođe mogu biti organizovane. U “Beauty haven” spa centru možete uživati u terapijama nakon slanog sunčanog dana. Plaža je nagrađena Plavom zastavom. Hotel se strogo pridržava koncepta zdrave životne sredine.

U restoranu se služi jela tradicionalne grčke kuhinje napravljena od svežih lokalnih proizvoda. Tu je bar na plaži, kao i bar pokraj bazena koji pruža romantičnu atmosferu za večernje koktele. Gosti mogu peške posetiti grad Ouranopolis, sa mnogo barova i tradicionalnih taverni. Gostima je na raspolaganju i besplatan parking.

Online rezervacije smeštaja, informacije o cenama i raspoloživosti, možete proveriti i na: xeniaouranoupolis-online-reservations

Online rezervacije smeštaja, informacije o cenama i raspoloživosti, možete proveriti i na: xeniaouranoupolis-online-reservations

Specijalna ponuda:

10% popusta + besplatni suncobrani i ležaljke & besplatan Wi-Fi za rezervacije putem našeg sajta.

Sadržaj

Dodatne informacije

 • Udaljenost od plaže:Na plaži
 • Tip usluge: Polupansion, Pun pansion
 • Površina (m²):26
Prikaži sve

  Ocenite nas i ostavite komentar

  Vaša ocena za ovaj smeštaj

  angry
  crying
  sleeping
  smily
  cool
  Pretraži

  Volimo kada nam opširno opišete Vaše iskustvo sa smeštajem u kojem ste bili :)