• Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila

Često postavljana pitanja

Putnici

Leto Halkidiki je mesto gde možete da rezervišete smeštaj bez troškova provizije direktno kod vlasnika i gde možete da pronađete korisne informacije o Halkidikiju. Sajt obiluje tekstovima o mestima, plažama, opisima objekata, fotografijama i drugim sadržajima koji vam mogu biti od koristi prilikom odlučivanja o letovanju.

Ne, mi nismo turistička agencija. Naš cilj je da vam omogućimo da se povežete direktno sa vlasnicima smeštaja, bez posredovanja turističkih agencija ili trećih lica.

Rezervacija je moguća popunjavanjem upita na našem sajtu. Pored izabranog objekta postoji dugme „pošaljite upit“ gde je potrebno da popunite obavezna polja obeležena zvezdicom. Vaš upit se direktno prosleđuje vlasniku izabranog objekta. U direktnoj korespondenciji sa vlasnikom dogovarate sve detalje o vašem boravku, posebnim zahtevima tokom boravka i načinu plaćanja.

Molimo vas da koristite brzu pretragu na našoj početnoj stranici. Izbor smeštaja je moguć po lokaciji, tipu smeštaja, ceni po danu i posebnim sadržajima.

Sve cene na našem sajtu su po sobi za boravak, osim ako drugačije nije naznačeno. Tip usluge (samo noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion, all inclusive) je naveden u ceni, što naravno zavisi od objekta do objekta.

Prilikom slanja upita vlasnicima smeštaja, navedite broj dece i uzrast, a u polju „posebni zahtevi”navedite da li vam je potreban dodatni krevet/krevetac, u zavisnosti od uzrasta deteta. Najčešće se ova usluga ne naplaćuje dodatno, ali treba proveriti, jer zavisi od uslova i politike smeštajnog objekta.

Sve detalje o objektu možete da pronađete u opisu. Ukoliko je neka informacija izostavljena, možete kontaktirati nas ili vlasnika direktno i saznati sve što je potrebno (da li je obezbeđen parking, da li je dozvoljeno dovoditi kućne ljubimce, gde je najbliža zdravstvena ambulanta i slično).

Specijalne ponude su ponude vlasnika smeštajnih objekata i odnose na first minute ponude, last minute ponude, gratis broj noćenja i druge pogodnosti. Pratite specijalne ponude i uvereni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Rezervacija smeštaja putem sajta predstavlja pravno obavezujući ugovor između vas i vlasnika smeštaja i u tom smislu vlasnik je u obavezi da obezbedi raspoloživost odgovarajućeg smeštaja u odgovarajućem terminu. Smeštaj koji ste zahtevali čuva se za vas do daljnjeg i zbog toga ste dužni da obavestite vlasnika smeštaja, ili nas, ukoliko iz bilo kog razloga niste u prilici da izvršite uplatu.

Važno je da znate sledeće:

 1. Raspitajte se u kojoj banci vam je najpogodnije da uplatite depozit radi potvrde rezervacije, jer postoje razlike u visini provizije.
 2. Većina objekata, osim onih većih sa preko 10 zaposlenih, nije registrovana kao pravno lice. Zbog toga primalac uplate nije hotel, kao pravno lice, već je to vlasnik hotela, kao fizičko lice.
 3. Prilikom uplate, najjednostavnije je da kažete da uplaćujete novac fizičkom licu u inostranstvu i da kao svrhu navedete pomoć. To je ujedno i način da vam provizija bude niža.
 4. Kada uplatite novac, u banci će vam dati takozvani SWIFT. To je kod na osnovu koga se identifikuje vaša transakcija. Najbolje je da swift kod sačuvate i pošaljete email-om, ili da u attachmentu pošaljete skeniranu uplatnicu koju su vam u banci dali.
 5. Nakon toga ćete dobiti konačnu potvrdu rezervacije. Molimo vas da budete strpljivi, jer da bi banke obavile transakciju najčešće je potrebno nekoliko dana.
 6. Ostatak novca, ukoliko niste uplatili ceo iznos unapred, platićete vlasniku hotela prvog dana po dolasku u smeštajni objekat.
 7. Treba da znate da navedena cena ne uključuje usluge turističkog vodiča.

Vlasnici smeštaja i menadžeri

Predmet reklamiranja mogu da budu smeštajni objekti bilo da je reč o hotelima, vilama, apartmanima, studijima, bungalovima, sobama, kućama, kampovima. Ovo se odnosi na sva zainteresovana lica (vlasnike, menadžere, lica ili društva za posredovanje, turističke agencije) koja žele da se reklamiraju po povoljnim uslovima na našem sajtu.

U želji za što boljom i dugoročnijom saradnjom, nudimo vam atraktivne pakete za reklamiranje koji na godišnjem nivou iznose od 50 € u zavisnosti od vaših potreba i mogućnosti. Za sve detaljne informacije o ponudi, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme ili email-a: info@new.letohalkidiki.com

Sve što je potrebno jeste da nam se obratite sa zahtevom za reklamiranje putem kontakt forme ili email-a:info@new.letohalkidiki.com. Na osnovu popunjenog formulara koji ćemo vam poslati nakon vašeg zahteva i dostavljenih podataka, u najkraćem roku ćemo u našu ponudu uključiti i vaš objekat.

Specijalne ponude su vaše ponude i odnose se na first minute ponude, last minute ponude, gratis broj noćenja i druge pogodnosti. Potrebno je da nam blagovremeno dostavite specijalne i što atraktivnije ponude.

*Opšte informacije o objektu:

naziv objekta, lokacija, adresa, tip smeštaja (hotel/vila/apartman/studio)

*Podaci za kontakt: adresa, telefon, e-mail, website

*Fotografije (unutra, spolja, smeštaj, fotografije grada/sela)

*Cene: po periodu, po sobi/osobi, tipu usluge

*Ostale korisne informacije: geografske koordinate, opis plaže, udaljenost od centra/plaže i slično