Enastro Apartments

Enastro Apartments je divan kompleks smešten na plaži Dionisiou, u kontinentalnom delu Halkidikija i na samo 25 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma ” Makedonija” u Solunu. Takođe, udaljeni smo samo 100 metara od plaže, odnosno dva minuta lagane šetnje od glavnog gradskog trga gde se nalaze mnogobrojni restorani i kafići, marketi, picerije i divna mala pijaca na otvorenom, gde možete naći uvek sveže voće i povrće, maslinovo ulje i druge lokalne proizvode. Grad Nea Mudanja je oko 3 kilometara, a odatle možete krenuti i u posetu Skijatosu, Skopelosu i Alonisosu.

Enastro Apartments ima i svoje zeleno dvorište u okviru kojeg postoji i igralište za mališane. Ovde će dečica moći da uživaju u igri, crtanju i drugim zabavnim aktivnostima dok vi odmarate ispred TV-a ili uz osvežavajuće piće u našem baru. Tu su i klupe i stolovi u hladovini, gde se možete upoznavati sa drugim gostima i uživati u lepim večerima uz roštilj i odličnu atmosferu. U okviru našeg dvorišta, nažalost, nema mesta za parking, ali je svim gostima dostupan besplatan, javni parking ispred i u okolini naše kuće.

Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

TELEFON: +30 693 209 2150

Lokacija: Google Mapa

Formular za slanje upita

    Vaši kontakt podaci

    *Ime:

    *Email:

    Informacije o gostima

    *Datum dolaska

    *Datum odlaska

    Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

    *Sobe:

    *Odrasli:

    Deca:

    Uzrast dece:

    Dodatne informacije

    Iz koje države putujete:

    Kontakt telefon:

    Vaša poruka

    Cena na upit

    Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

    Opis

    Potpuno opremljeni apartmani i studiji samo na korak od prelepih plaža poluostrva Halkidiki. Posetite Enastro i vlasnici će vam pružiti visokokvalitetne usluge gostoprimstva. Uz vrelo grčko sunce, u dubokom plavom moru, leto vaših snova se ostvaruje !!!

    Dodatne informacije

    Karakteristike

    , , , , , ,

    Tip usluge

    Udaljenost od plaže

    Vrsta smeštaja

    ,

    Još nema komentara.

    Будите први који ће написати рецензију за „Enastro Apartments“