Tonia Apartments

0
Tip smeštaja: 
Apartman
  • Tonia Apartments
Sadržaj: 
Klima
Odvojena spavaća soba
Dvorište
TV
Dečiji krevetac na zahtev
Wi-Fi
Kuhinja/Čajna kuhinja
Udaljenost od plaže: 
Do 100 metara
30m
Tip usluge: 
Samo noćenje
Max broj osoba: 
6
POVRŠINA (m²): 
27-33-80
Spavaće sobe: 
1-2

Tabs

Komentari

Komentari

Smestaj nikad bolji, sve sto pise u opisu smestaja je tako, ako ne i bolje uzivo, vrt se svakodnevno održava, peskiri se menjaju na zahtev gosta bez ikakvog problema, kuhinja je kompletno opremljena, namestaj relativno nov, a ako nesto slucajno i ne funkcionise, bez problema i pogovora gazde izlaze u susret i sve poprave jer postoji cela logostika ( house majator, spremacice, vrtlar....). Wifi odlicno funkcionise, plaza se gotovo vidi sa terase.... Sve u svemu raj za porodice sa malom decom!

Meni je za trenutak sa slika delovalo da je plaža baš daleko? Kakvo je mesto kao mesto,ima li prodavnica,šetalište,šta da se vidi?Idemo sa malom decom ali opet da ima uveče gde da se prošeta? Hvala

i da,kakva je plaža,generalno neki utisci još o samoj vodi,itd..

da li vila poseduje parking

Smestaj je fin,bas kao sto je i opisano,na 30m od najblize plaze ali bez lezaljki, a na 50-100 m se nalazi fina plaza sa lezaljkama sa dosta kafica i nekoliko hotela, lezaljke mogu svi kor. uz naruceno pice. Oko apartmana je dosta zelenila i finog prostora za igru. Najbliza prodavnica na 20 m. Vlasnici smestaja za svaku pohvalu.