Mola Kaliva

Mola Kaliva je mirno grčko mestašce sa kristalno čistom vodom i mirnim plažama koje ga čine idealnim za one koji traže miran i opuštajući odmor. Pripada opštini Kasandrino, udaljeno je samo sat vremena vožnje od Soluna i nalazi se između mesta Posidi i Nea Skioni na prvom prstu Halkidikija, Kasandri, na zapadnoj strani. U blizini se nalazi i Lutra, svetski poznata grčka banja, a mesto je poznato i po tome što se u njemu nalaze vile koje poseduju neke od najpoznatijih ličnosti Grčke.

U Mola Kalivi postoje super marketi, pekare, taverne, prodavnice ribe, fast food i ostali restorani, a nedaleko možete naći i benzinske stanice i banke sa bankomatima. Udaljenost Mola Kalive od mesta Furka je 2 km.

Mola Kaliva plaža: Mola Kaliva sa svojim mirnim, rajskim pejzažom, suvom klimom, prelepom i dugom belom plažom i kristalno čistim morem je idealno mesto za ljubitelje tišine i prirodne lepote daleko od masovnog turizma. Plaža u ovom mestašcu je kombinacija čistog Egejskog mora i netaknute prirode.

Kuća
0
Selkies Beach House
Mola Kaliva, Kasandra, Halkidiki, Grčka
Ova divna kuća se nalazi u blizini plaže i ima tri spavaće sobe. Plaža je udaljena samo 50 koraka od objekta. Kuća se sastoji od 3 etaže. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom i WC. Na prvom spratu se nalazi dvokrevetna soba, kupatilo i spavaća soba sa francuskim...