Mola Kaliva

Mola Kaliva je mirno grčko mestašce sa kristalno čistom vodom i mirnim plažama koje ga čine idealnim za one koji traže miran i opuštajući odmor. Pripada opštini Kasandrino, udaljeno je samo sat vremena vožnje od Soluna i nalazi se između mesta Posidi i Nea Skioni na prvom prstu Halkidikija, Kasandri, na zapadnoj strani. U blizini se nalazi i Lutra, svetski poznata grčka banja, a mesto je poznato i po tome što se u njemu nalaze vile koje poseduju neke od najpoznatijih ličnosti Grčke.

U Mola Kalivi postoje super marketi, pekare, taverne, prodavnice ribe, fast food i ostali restorani, a nedaleko možete naći i benzinske stanice i banke sa bankomatima. Udaljenost Mola Kalive od mesta Furka je 2 km.

Mola Kaliva plaža: Mola Kaliva sa svojim mirnim, rajskim pejzažom, suvom klimom, prelepom i dugom belom plažom i kristalno čistim morem je idealno mesto za ljubitelje tišine i prirodne lepote daleko od masovnog turizma. Plaža u ovom mestašcu je kombinacija čistog Egejskog mora i netaknute prirode.

Apartman
0
Leonidas Studios & Apartments
Mola Kaliva, Kasandra, Halkidiki, Grčka
Na 50 metara od plaže Mola Kaliva na Halkidikiju, nalaze se Leonidas Studiji & Apartmani sa bazenom i grčkim restoranom. Lepo sređeni apartmani su kompletno renovirani 2012. godine i sastoje se od jedne ili dve spavaće sobe koji mogu primiti 2-5 osoba. Apartmani uključuju svu neophodnu...
Kuća
0
Malt Beachfront Villa
Mola Kaliva, Kasandra, Halkidiki, Grčka
Ovo je velika klasična kuća na plaži u Mola Kalivi, na Halkidikiju. Kuća se nalazi u okviru privatnog kompleksa površine preko 4000 m2, koji se nalazi pored same plaže. Sastoji se od 2 nivoa. Na spratu su 3 spavaće sobe, potpuno klimatizovane, kao i 2 kupatila. U prizemlju se nalazi kuhinja,...
Cena od: €330