Nea Flogita

Nea Flogita je primorsko mesto na Halkidikiju, koje je udaljeno oko 52 km od Soluna i 6 km od Nea Moudanie. Pripada opštini Nea Propontida i izgrađeno je na brdu iznad zaliv Termaikos. Veći deo mesta je na samo nekoliko minuta hoda od mora, a kada je vedar dan, tu je divan pogled preko zaliva na planinu Olimp.

Nea Flogita je popularno turističko mesto, posebno tokom leta. Poznata po svojoj velikoj peščanoj plaži, dugoj oko 1 km, i asfaltiranom šetalištu koje je popularno u večernjim satima. Uz obalu mora postoji mnogo taverni, prodavnica brze hrane, poslastičarnica, barova na plaži, kafića i noćnih klubova. U jeku letnje sezone atmosfera u mestu je vrlo živahna, sa puno dešavanja. Van sezone, Nea Flogita je veoma mirno mesto.

Nea Flogita plaža: Dugačka i peščana plaža Nea Flogite je organizovana sa ležaljkama i suncobranima. Voda je čista, a vegetacija koja okružuje plažu, posetiocima nudi hladovinu. Mnogi hoteli i studiji nalaze se duž plaže, kao i riblje taverne gde možete uživati u ukusnim obrocima. Ponekad, u popodnevnim časovima, na plaži postaje vetrovito.

Apartman
3
Manolis House
Nea Flogita, Kasandra, Halkidiki, Grčka
Manolis House se nalazi na zapadnoj obali Halkidikija, blizu Soluna, u gostoljubivom mestu Nea Flogita. Apartmani se nalaze u intimnom okruženju, na samo 70 metara od gradske plaže Nea Flogita, u dvorištu sa dosta zelenila.Μanolis House ima kategoriju tri zvezdice, prostire se na tri sprata, a...
Cena od: €25
Apartman
0
Apartment with sea view
Nea Flogita, Kasandra, Halkidiki, Grčka
MK Estate nude iznajmljivanje apartmana na plaži u Grčkoj. Apartmani se nalaze u popularnom turističkom mestu Flogita, s razvijenom infrastrukturom. Brojni restorani, kafići, prodavnice suvenira, super market. Veličanstvena peščana plaža je opremljena ležaljkama i suncobranima, a tu je i bar na...
Cena od: €55