Villa Ekavi

0
Tip smeštaja: 
Apartman
 • Villa Ekavi
 • Villa Ekavi
 • Villa Ekavi
 • Villa Ekavi
 • Villa Ekavi
 • Villa Ekavi
 • Villa Ekavi plaža
 • Villa Ekavi soba
 • Villa Ekavi soba
 • Villa Ekavi soba
 • Villa Ekavi soba
 • Villa Ekavi soba
 • Villa Ekavi pogled sa terase
 • Villa Ekavi
Sadržaj: 
Klima
Dvorište
TV
Wi-Fi
Kuhinja/Čajna kuhinja
Roštilj
Udaljenost od plaže: 
Na plaži
Tip usluge: 
Samo noćenje
Max broj osoba: 
4
POVRŠINA (m²): 
30

Tabs

Komentari

Komentari

Bili smo prosle godine. Sto se tice opisa, sve je kao u realnosti. Vlasnice vrlo ljubazne i dostupne u svako vreme. Idealno mesto za porodicni odmor, dovoljno daleko od gradske guzve a dovoljno blizu za laganu vecernju setnju. Na oko 300-400 metara je veliki market gde ima svega. Do centra grada ima 10-15 minuta laganog hoda, a sa decom morate da svratite na svako igraliste uz put... Najbolje od svega je bilo sto prvi put nisam imao potrebe da za vreme odmora palim auto da bih isao u nabavku ili i vecernju setnju...

Kakvi su apartmani,čistoća,prostranost,terase?Kakva su kupatila?Takođe,kakvo je šetalište,ima li se šta videti?

Imali smo rezervisan smeštaj od 20/8/2017,depozit plaćen preko WU.Međutim kada smo stigli nije baš sve krenulo kako treba.Prvo slike su iz perioda kada je bio sređen prilaz,vrt,sada je zapušten isto i roštilj ali nismo tome pridavali značaj.Kada je došlo vreme ulaska u sobu jedna od sestara sa naočarima je prvo tražila da odmah platimo razliku od depozita do pune cene.Mi smo zahtevali da prvo vidimo smeštaj,nije joj bilo baš drago po reakciji i prevrtanju očima se videlo.Apartman-soba je bio na drugom spratu u delu bliže putu,na drugoj strani od plaže.Soba je bila uredna oćišćenja ali nas je zaprepastilo kada smo videli da je krevet u prvom delu u kuhinji-trpezariji i drugi bračni u stvari ozidan od betona i stavljen dušek (model SUP 29.novembar).Mi nismo na to pristali i onda kreće rasprava oko depozita,koji nije vraćen,do toga da nam je dotična rekla da se žalimo u Srbiji ako nam nešto smeta,da je pravilo da ne vraća pare ni pola što je bio naš predlog.Pokušali smo da objasnimo da nije naš hir ali da jednostavno ne želimo da spavamo na betonskom krevetu da to nigde nije navela.Bila je izuzetno drska i neprijatna,druga sestra misim da je ona Marija sa kojom smo imali prepisku oko rezervacije izuzetno profesionalnu bila je korektna i stekli smo utisak da bi se sa njom dogovorili na obostrano zadovoljstvo,da vrati pola depozita i da se razilazimo,međutim druga sestra je i na nju vikala.Nadam se da če ovo nekom koristiti prilikom razmišljanja o ovoj Vili.Do sada nikada nismo imali neprijatnosti ovog tipa,ono što je bilo u ponudi to je i bilo na licu mesta,bilo preko agencija ili preko nekog od sajtova šta više 2013 smo preko sajta letovali u Nea Skioni-u extra se proveli i sa vlasnicima ostali u direktnom kontaktu i uvek ih rado preporučili. Mi smo otišli u mesto Nea Kalikratia imali sreće našli odličan smeštaj,tako da je bilo da li da žrtvujemo depozit ili ceo iznos i upropastimo ovo malo odmora,odlučismo da za odmor ispred depozita.

Ovde smo boravili 2016. godine avgust, i hvala nikad više!Ukratko, sobe srmrde na kanalizaciju zbog nerešene septičke jame i smrad dolazi iz kupatila. Nije bezbedna zgrada za decu (stepenice...). Igralište uveče neki naučnik zalije vodom tako da je puno komaraca. Parking nismo uspeli 10 dana da koristimo, već smo bili prinudjeni na javni da idemo, čak i zadnji dan zbog kofera niko nam nije izašao u susret. Na terasu kad sedneš, nemaš privatnost 555 ljudi bleji u tebe, šta jedeš, šta pričaš itd. Suprug je spavao u kuhinji gde mu je zvrndao mali budjavi friz. Šporet radi ali malo sutra.... Sve u svemu GROZNO!