Konstantinidis Apartments

0
Tip smeštaja: 
Apartman
  • Konstantinidis Apartments - kuhinja
  • Konstantinidis Apartments - soba
  • Konstantinidis Apartments - terasa
  • Konstantinidis Apartments - soba
  • Konstantinidis Apartments - kupatilo
  • Konstantinidis Apartments - terasa
  • Konstantinidis Apartments - soba
Sadržaj: 
Klima
TV
Dečiji krevetac na zahtev
Wi-Fi
Privatni parking
Kuhinja/Čajna kuhinja
Udaljenost od plaže: 
Do 100 metara
Tip usluge: 
Samo noćenje
Max broj osoba: 
5

Tabs

Komentari

Komentari

Rezervaciju sam izvrsio preko Vaseg sajta,vlasnik vile g.Konstantinidis je ujedno je i menadzer vile.Bio sam smesten u apartmanu br.3 u apartmanu je bilo sve kao po dogovoru(na slici tip B)Preporucio bih N.Potideu za porodice sa malom decom jer je mesto mirno,plaza velika,a voda bistra.

Zanima me koliko je pouzdano rezervisati i uplacivati na ovaj nacin

Zanima me od kada krecu rezervacije za 2018. godinu?

<p>Zavisi od vlasnika, ali najčešće krajem godine.</p>

Ove godine smo prvi put rezervisali ovako, i iskreno bila sam jako skepticna sto se svega tice... Ali, prezadovoljna sam!! Gazda je bio skroz korektan, sve je bilo kako smo se dogovorili. Bilo je cisto,nisu nam dolazili uopste, samo kad su nam 6 dan doneli cistu posteljinu, i zadnji dan da vide da li smo zadovoljni i da li nam je bilo lepo tih 10 dana. Jako su ljubazni, i sve preporukeeee...

Rezervisali smo.na pvaj nacin smestaj u Konstantinidis apartmanu. Dva apartmana za 4 osobe, jedan na prvom spratu drugi u prizemlju. Kada smo stigli, docekao nas je apartman u podrumu (to je taj u prizemlju). Smestaj kao iz horor filma, pravi podrum, u kojem smrdi budj...deca su plakala i trazila da odmah idemo iz tog studia. Tri dana smo se raspravljali sa gazdom, brlo neprijatan covek, dozvolio nam je da napustimo apartman ali nije hteo da vrati novac koji smo unapred uplatili kao depozit...posle tri dana smo hvala bogu presli u drugu kuću, ali nam je letovanje svakako bilo upropasceno. Higijena na najnizem nivou, namestaj jako star. Jedino sto valja je lokacija. U svakom slucaju, u okolini ima prelepih kuca, ova vila je najgora. Ono sto oni prikazuju na fotografijama nije definitivno ono sto cete zateći.