Nea Skioni

Nea Skioni se nalazi na jugozapadnom delu poluostrva Kasandra, na oko 100 kilometara od Soluna. Ovo turističko mesto izgradjeno je na delu obale sa retkim prirodnim lepotama gde posetioci imaju mogućnost da kombinuju sunčanje, plivanje i šetnju borovom šumom. Letovalište je sagrađeno oko velike luke, jedne od najboljih u oblasti i jedne od najvećih na poluostrvu. Luka ovog turističkog mesta je krcata ribarskim brodovima iz morskog zaliva Thermaikos. Šetnju do luke svakako možete upotpuniti prijatnim obrokom u jednom od restorana koji, bez sumnje, privlače svakog gosta svojom neodoljivom ponudom ribljih specijaliteta. Osim ribolova pretežna delatnost meštana je i pčelarstvo, te proizvodnja vina i maslina.

Ovo malo mesto je idealno pre svega za porodice, ali i ljude kojima prija mirniji, opušteniji odmor. Pored već standardnih apartmana, u ovom malom mestu postoje i ekskluzivniji objekti.

Nea Skioni plaža: Nea Skioni ima prelepe peščane plaže, od kojih je jedna nagrađena Plavom zastavom EU za čistoću vode i uređenost plaže. Nea Skioni ima gradsku plažu, ali i manju peščanu plažu. Ona se nalazi pored luke, i na njoj se, kao i na gradskoj plaži, nalaze ljuljaške, penjalice i drugi sadržaji za decu.

Hotel
0
Crown Hotel
Nea Skioni, Kasandra, Halkidiki, Grčka
Lociran pored same obale letovališta Nea Skioni, Crown Hotel sa svojom jedinstvenom pozicijom nudi brojne mogućnosti za razne aktivnosti tokom cele godine. Možete uživati u vrelim letnjim danima na predivnoj privatnoj plaži sa ležaljkama i suncobranima predviđenim za goste hotela, a takođe se...
Cena od: €40
Apartman, Studio/Soba
0
Skioni Resort pogled sa terase
Nea Skioni, Kasandra, Halkidiki, Grčka
Skioni Resort apartmani se nalaze se u živopisnom mestu Skioni. Skioni je slikovito selo koje kombinuje šumu punu borova i tirkizno more. Plaža je nagrađivana Plavom zastavicom za kvalitet vode i ima malo igralište za dečiju zabavu.Novoizgrađeni apartmani su prve klase sa ukupno 18 ležaja, a nalaze...
Cena od: €30