Skip to main content

P ored mnogih turističkih atrakcija, jedna od onih koja izdvaja Solun od drugih gradova jeste krstarenje zalivom. Jedna od lepota Soluna je naravno što se nalazi na moru, pa su vam pored šetnje, na raspolaganju i brodići kojim možete da krstarite.

Odakle polaze brodići?

Ispred Bele kule polaze brodići gde se nalaze momci koji mogu da vam daju neophodne informacije. Polasci su vrlo često jer ima više brodića, pa taman kad jedan krene drugi se priprema za polazak. Vožnja traje 30 minuta. Mesta gotovo uvek ima, a posebno je lepo predveče kad možete uživati u zalasku sunca. Karta je besplatna, ali ste u obavezi da uzmete bar jedno piće ili nešto od grickalica koje su u ponudi

Izbor broda i ambijenta

Svi brodovi imaju različiti stil opremljenosti i muzike koju puštaju. Na jednom je rok, na jednom rege… za svačiji ukus ponešto, ali sve u svemu je odlična atmosfera. Iskoristite priliku i uživajte u opuštenoj atmosferi na moru i pogledu na Solun! Jer tek tada ćete doživeti Solun u punom sjaju, gradu koji ne spava, koji uvek rado prima goste i kom se uvek rado vraćate.

Ostavite komentar