• Apartman
 • Bungalov
 • Hotel
 • Kamp
 • Kuća
 • Mezoneta
 • Studio / Soba
 • Vila

Solun

 • Blokovi
 • Lista

  Add gallery here


  Location 127

  Solun

  Solun (Thessaloniki, Salonique, Salonica, Salonico, Selanik i naravno…Θεσσαλονίκη!) je uzbudljiva destinacija, puna iznenađenja. Smešten u samom srcu regije Makedonija, drugi je po veličini grad u Grčkoj. Kao jedinstveni mozaik različitih kultura i civilizacija, Solun će vam ostati u sećanju kao divno i nezaboravno iskustvo.

  Tu su prelepi muzeji, udobni barovi, impresivni noćni klubovi, kao i nezaobilazni šoping raj u Tsimiski aveniji, Mediterranean Cosmos-u i drugim lokacijama. Ovaj grad je pun iznenađenja za sve! Što više vremena provedete šetajući po centru grada, više tajni ćete otkriti. Imaćete taj jedinstven osećaj pronalaženja malog skrivenog blaga u svakom koraku! Otkićete čudesne plesove u oblasti oko ulice Valaoritou, a saznaćete i zašto je Ladadika oduvek bila i ostala popularna destinacija za svakoga. Raznovrsnost istorijskih bistroa, barova, restorana i klubova će učiniti da razumete zbog čega je Solun omiljena destinacija mnogih. To je mladalački grad koji je domaćin bezbroj koncerata, kulturnih dešavanja i raznih festivala tokom cele godine!

  Atmosfera u centru grada je ispunjena mladalačkom energijom, ceo dan i celu noć. Sa svakom koraku ćete iskusiti mnoštvio istorijskih znamenitosti, a u međuvremenu obavezno napravite pauzu uz kafu u nekom od mnogobrojnih kafića pored samog mora. Noćni život je jedna od prednosti grada, uz mnoštvo modernih, impresivnih barova i noćnih klubova, kao i muzičkih prostora i starih skladišta u kojima se održavaju raznovrsni muzički koncerti. Otkrijte omiljena mesta na kojima se okupljaju stanovnici Soluna i uz njih otkrijte tajne ovog prelepog grada, koje će zadovoljiti sva vaša čula i ukuse.

  Ako ste u potrazi za plažama, onda su to područja Perea, Nea Epivates, Agia Triada, Nea Mihaniona, koja imaju peščanu plažu u ukupnoj dužini od oko 40 km. Ovo je posebno dobra ponuda za one koji stižu avionom, jer je aerodrom udaljen samo 10 km od Peree. Takođe, do Soluna je potrebno samo pola sata vožnje (25 km), a možete stići i brodom za 2.5 € iz neke od luka koje se nalaze u svakom mestu.


   More Option

   Udaljenost od plaže

   Tip usluge

   Odustani

   Astoria Hotel

   Cena na upit

   U poslovnom, berzanskom, trgovačkom centru i noćnom životu Soluna, hotel Astoria superior sa 3 zvezdice, otvoren je za svakog gosta…

   Bouganvillia City Suites P1

   Od 38 € / Po danu

   Bouganvillia City Suites se nalazi na manje od 5 minuta hoda od mora, u srcu Soluna. Restorani i shopping objekti…

   Bouganvillia City Suites M1

   Od 59 € / Po danu

   Bouganvillia City Suites se nalazi na manje od 5 minuta hoda od mora, u srcu Soluna. Restorani i shopping objekti…

   Bouganvillia Homes Peraea

   Od 95 € / Po danu

   Bouganvillia Peraia se nalazi 5 minuta peške od plaže u samom srcu Peraia. Restorani i radnje su takođe u neposrednoj…

   Thermaikos Studios & Apartments

   Od 50 € / Po danu

   Thermaikos studiji i apartmani se nalaze u oblasti Soluna, u mestu Perea na obali mora, sa pogledom na Solunski zaliv.…

   cat-icon Thessaloniki and suburbs, Via Halkidiki, Halkidiki, Greece