• Apartman
  • Bungalov
  • Hotel
  • Kamp
  • Kuća
  • Mezoneta
  • Studio / Soba
  • Vila

O nama

Letohalkidiki.com je web servis koji pruža detaljne informacije o smeštaju i druge potrebne podatke o prelepom delu Grčke – poluostrvu Halkidiki, i koji nudi mogućnost online rezervacije direktno od vlasnika smeštaja. Tu smo da našim putnicima omogućimo da pronađu mesto i tip smeštaja koji im najviše odgovara, bilo da je reč o letovanju, vikend odmoru ili poslovnom putovanju. U ponudi imamo veliki izbor objekata za smeštaj na sva tri prsta Halkidikija (Kasandri, Sitoniji i Atosu), što uključuje hotele, studija, apartmane i vile.

 

Letohalkidiki.com nije turistička agencija

Naš cilj je da povežemo putnike direktno sa vlasnicima objekata na Halkidikiju, tj. sa njihovim zaposlenima, bez posredstva turističkih agencija ili trećih lica. Želimo da vam pružimo što više informacija o Halkidikiju i omogućimo vam da što jednostavnije i povoljnije rezervišete smeštaj. Sve rezervacije se obavljaju kroz pretragu i kroz upit na sajtu.

 

Kako izvršiti rezervaciju?

1. Pretražite sajt, čitajte tekstove i iskustva putnika i, nakon što izaberete odgovarajući smeštaj, pošaljite upit za rezervaciju (polja obeležena zvezdicom su obavezna).

2. Ukoliko termini polaska i dolaska nisu fiksni, obavezno to napomenite vlasniku kako bi mogao da vam ponudi i druge termine. Sve posebne zahteve naglasite u polju „posebni zahtevi“, kako biste izbegli nesporazume.

3. Nakon usaglašavanja svih potrebnih detalja (termina, broja noćenja, broja odraslih i dece, načina plaćanja, uplate depozita i ostatka novca, i slično), u vašoj međusobnoj korespondenciji, sledeći korak je:

 

Plaćanje rezervacije

Depoziti i konačne uplate za rezervacije smeštaja se plaćaju direktno vlasniku smeštaja. Cena smeštaja koju plaćate ista je kao kada biste se sami dogovarali sa vlasnikom. Sva pravila i uslovi u slučaju otkazivanja su propisani od strane vlasnika smeštaja i sve transakcije se obavljaju isključivo između vas (putnika) i vlasnika smeštaja.

 

Saradnja

new.letohalkidiki.com  je uvek otvoren za saradnju sa vlasnicima smeštaja u Grčkoj, kao i sa domaćim i stranim turističkim agencijama. Naša usluga se zasniva na informacijama koje dobijamo od vlasnika objekata. Iako smo dali sve od sebe da informacije na našem sajtu budu što tačnije i pouzdanije, nismo u mogućnosti da garantujemo da su sve informacije sveobuhvatne i bez greške, te ne možemo biti odgovorni za netačnost istih lii nedostavljanje potpunih informacija kako  od strane vlasnika smeštaja, tako i od strane putnika.

U slučaju nejasnoća, i za odgovore na dodatna pitanja, možete nam se obratiti putem kontakt forme ili email adrese: info@new.letohalkidiki.com