Metamorfozis

Metamorfozis se nalazi na samom početku Sitonije, na 95 kilometara od Soluna. Smešten je u predelu koji je pokriven gustom borovom šumom, tako da ovo mesto zbog mikroklime nosi titulu vazdušnje banje Sitonije. Savršena kombinacija četinara i morskog vazduha potpuno će oporaviti vaš disajni sistem. U mestu postoji park koji je idealan za šetnje i koji je centar dešavanja u ovom lepom mestu. Oko parka se nalaze taverne, kafići, nekoliko dobro snabdevenih marketa i prodavnica, igralište za decu. Lako i brzo se stiže do Nikitija i Neos Marmarasa korišćenjem redovnih autobuskih linija.

Metamorfozis plaža: Metamorfozis ima različite vrste plaži, od krupno-šljunkovitih do peščano-šljunkovitih i  kamenih. Sunce koje greje celu plažu omogućava uživanje na plaži do kasnih poslepodnevnih časova.

Već sam naziv letovališta „obećava" nekakvo preobraženje, ali samo pod uslovom da gostima odgovara odmor bez letnje vreve, nervoze, gužve, kao i bez ponude za „ozbiljan" večernji provod.

Apartman
0
Haroula & Nansy Apartments
Metamorfozis, Sitonija, Halkidiki, Grčka
Apartmani se nalaze u srcu samog mesta, u blizini prodavnica, crkve, parka i mora. Imaju dve spavaće sobe, kupatilo, dnevni boravak, balkon sa dve strane, potpuno opremljenu kuhinju, Wi-Fi internet, satelitsku TV, klimu.Nalaze se preko puta hotela gde gosti mogu koristiti bazen, bar na bazenu i...
Hotel
4
Village Mare Hotel
Metamorfozis, Sitonija, Halkidiki, Grčka
Village Mare 4* je hotel sa svim sadržajima (all inclusive) koji se nalazi u Metamorfozisu, Halkidiki, Grčka. To je savršena destinacija gde ćete vi i vaša porodica provesti nezaboravne trenutke opuštanja i zabave. Nalazi se samo 2 km od sela Metamorfozis, 85 km od aerodroma Makedonija u Solunu, a...