Aggelina House

45.0075.00

Aggelina House se nalazi u živopisnoj uvali Pigadaki, na udaljenosti 2 km od raskrsnice za mesto Sikia, na Sitoniji. Pigadaki je uvala u zalivu Sikia gde se nalaze taverne sa svežom ribom, barovi na plaži poput čuvenog bara Goa, kao i organizovana plaža sa ležaljkama.

Smeštaj Aggelina House se sastoji od 5 dvokrevetnih soba koje su potpuno opremljene i imaju kuhinju sa frižiderom, TV, klima uređaj i balkon sa prelepim pogledom na živopisni zaliv. Kompleks u svom sklopu ima i parking, zajedničku oblast za opuštanje, roštilj i igralište za decu sa predivnim pogledom na Atos.

Kompleks je udaljen 155 km od aerodroma u Solunu i 10 km od mesta Sarti sa predivnom plažom i raznovrsnim noćnim životom. Gosti kompleksa mogu da posete i poznate plaže na Sitoniji kao sto su Klimataria, Kriaritsi, Kavourotripes, Kalamitsi, a na raspolaganju su i svakodnevna krstarenja brodom oko Atosa.


Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

TELEFON:+30 6976519824

Lokacija: Google Mapa

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  *Ime:

  *Email:

  Informacije o gostima

  *Datum dolaska

  *Datum odlaska

  Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

  *Sobe:

  *Odrasli:

  Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

  Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

  Opis

  Na jugoistočnom kraju poluostrva Sitonija leži jedno od najstarijih sela na Halkidikiju, Sikija. Ima 3000 stanovnika, a od Soluna je udaljeno 160km. Postoje različite verzije kako je nastalo njegovo ime. Prva verzija priče je vezana za hladovinu Svete Gore (na grčkom skia), druga verzija potiče od parafraziranja Drevnog grada oblasti (Siggos) koji je u narednim godinama poprimio ime Siggia i na kraju Sikija. Štaviše, postojanje jednog starog velikog drveta (na grčkom Sikia) oko koga je selo sagrađeno je moguća verzija.

  Oblast je prepuna prelepe obale. Sve prelepe plaže nalaze se u podnožju Itamosa, planine sa puno puteva i staza koje vode u šumu. Za udoban boravak na raspolaganju su sobe, kampovi, restorani i barovi, ali pre svega, gostoljubivost lokalnog stanovništva.

  Specijalna ponuda: Od 1. do 15. jula 60 €  za studio sa 2+2 (2 odrasle osobe +2 dece)

  Specijalna ponuda: do 31. marta za svaku rezervaciju – 5% popusta

  Studio

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  Vrsta smeštaja

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Aggelina House“