Anna Xofi Studios & Apartments

Na manje od 50 metara udaljenosti od plaže Trani Ammouda, jedne od najlepših na Halkidikiju, nalazi se Anna Xofi Studios & Apartments – objekat u porodičnom vlasništvu koji radi od 1994. godine. Sastoji se od 7 studio apartmana koji mogu udobno da prime do 4 osobe i 1 apartmana sa dve spavaće sobe koji može udobno da primi do 6 osoba. Svi apartmani imaju svoje kupatilo i pribor za kuvanje, kao i klimu i TV. Svi takođe imaju svoje balkone sa spektakularnim pogledom na more i na okolne šume Sitonije.

U vrtu osim igrališta postoji veliki roštilj koji možete slobodno koristiti za pripremu vašeg ručka ili večere. Obližnja luka Ormos Panagias je udaljena samo 500 metara. Odatle se možete pridružiti nekom od dnevnih krstarenja oko Svete Gore, mesta gde je vreme stalo pre oko 1000 godina i gde je vizantijska arhitektura ostala nedirnuta tokom vremena. U ovoj maloj luci postoji nekoliko ribljih taverni, gde možete uživati u svežim plodovima mora ili možete kupiti svežu ribu i pripremiti je na roštilju. Tu je takođe i supermarket za vašu svakodnevnu kupovinu.

Tradicionalno selo Agios Nikolaos je udaljeno samo 2 km i poseta njemu se apsolutno preporučuje. Možete kombinovati lepu šetnju kroz uske ulice sa večerom u nekoj od tradicionalnih taverni u centru sela. U Agios Nikolaosu na raspolaganju vam je zdravstveni centar, pošta, bankomat, kao i nekoliko suvenirnica.


Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

TELEFON: (+30) 6973035416

Lokacija: Google Mapa

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  *Ime:

  *Email:

  Informacije o gostima

  *Datum dolaska

  *Datum odlaska

  Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

  *Sobe:

  *Odrasli:

  Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

  Cena na upit

  Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

  Opis

  Kraj je, naravno, više poznat po divnim peščanim plažama. Međutim, njegova prava lepota može se pronaći u savršenoj ravnoteži mediteranskog pejzaža, koji je oblikovan kroz godine suživota između čoveka i prirodnog okruženja. Plava boja kristalnog mora, bela boja peska, tamnozeleno okolne borove šume i sivkasta boja tradicionalnih mediteranskih voćnjaka maslina, svi oni kombinuju da formiraju prekrasan mozaik boja i namena zemljišta.
  Postoji nekoliko stvari koje bi trebalo da vidite u regionu i njihovo nabrajanje ovde bi dugo trajalo. Ono što, međutim, ne bi trebalo da propustite, iz bilo kog razloga, jeste da uživate u izlasku sunca sa svog balkona. Kako sunce izlazi iza vrha Svete Gore stvara divnu mešavinu boja koja će svakako stimulisati vaša čula.
  Nadamo se da ćemo vas ovog leta videti u našem mestu i možemo obećati da ćemo se potruditi da vam obezbedimo divan boravak i nezaboravan odmor!

  Studio

  Apartman

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  Vrsta smeštaja

  ,

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Anna Xofi Studios & Apartments“