Babis Studios

40.00100.00

Babis Studios se nalaze na jednoj od najlepših plaža na Halkidikiju, Trani Ammouda (Long Beach) u oblasti Ormos Panagias. Plaža Trani Ammouda sa čistom tirkiznom vodom svake godine je nagrađena Plavom zastavicom Evropske unije. Sastoji se od dve zgrade .

Babis Studios -Kuća 1 se nalazi samo 30 metara od mora. Uključuje jedan apartman sa jednom sobom i pet apartmana sa dve sobe. Svaki apartman može da primi do šest (6) osoba. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju (u apartmanima sa dve sobe kao posebna prostorija), kupatilo, klima uređaj i TV. Svaki apartman ima veliku terasu sa prelepim pogledom na more.

U zajedničkoj prostoriji nalazi se veš mašina. Besplatan parking (jedno vozilo po apartmanu) i besplatan internet (Wi-Fi) su takođe dostupni gostima.

Babis Studios – Kuća 2 je novosagrađeni objekat i nalazi se nešto dalje od prvog objekta. Udaljen je oko 400 metara od plaže i okružen je lepim zelenim vrtom. Odlikuje ga jedinstveni kvalitet gradnje, a veliku pažnju smo posvetili ispunjavanju savremenih zahteva u vezi sa štednjom energije.

U okviru kompleksa nalazi se 6 dvosobnih apartmana, pogodnih za boravak 4 osobe. Svi apartmani uključuju dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom, zatim odvojenu i potpuno opremljenu kuhinju, kao i zasebno kupatilo sa tuš kadom.

Takođe, svaki apartman ima i svoju terasu, sa pogledom na prirodno okruženje. Gosti imaju mogućnost korišćenja zajedničke veš mašine, a u zajedničkim prostorijama obezbeđen je i besplatan Wi-Fi. Takođe, za sve goste, obezbeđen je besplatan parking prostor.

 


Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

WEBSITE: Babisstudios.gr

TELEFON: +30 6974 727849

Lokacija: Google Mapa

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  Ime:

  Email:

  Informacije o gostima

  Datum dolaska

  Datum odlaska

  Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

  Sobe:

  Odrasli:

  Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

  Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

  Opis

  Babis Studios se nalaze na jednoj od najlepših plaža na Halkidikiju, Trani Ammouda (Long Beach) u oblasti Ormos Panagias. Plaža Trani Ammouda sa čistom tirkiznom vodom svake godine je nagrađena Plavom zastavicom Evropske unije. Sastoji se od dve zgrade.

  Politika otkazivanja:
  – 21 dan pre dolaska vraćen ceo depozit
  – Nakon 21 dana nema povraćaja depozita
  – Prevremeni odlazak gost plaća 50% troškova preostalih dana
  – Dolazak u 14:00
  – Odjava u 12:00

  Kuća 1

  Cenovnik: U apartmanu sa pogledom na more cene su od 100€ do 150€ u zavisnosti od sezone i broja osoba. U Studiju cene su od 50€ do 100€ u zavisnosti od sezone i broja osoba.

  Ove cene važe za četiri (4) ili više noćenja.

  Kuća 2

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , , , , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  ,

  Vrsta smeštaja

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Babis Studios“