Barracuda Hotel

Hotel Barracuda u Sartiju, na Halkidikiju je lepo pozicioniran u velikom vrtu sa palmama, drvećem citrusa, maslina i puno cveća. Hotel se nalazi u mirnom delu Sartija, na samo 200 metara od plaže.

U ponudi je 16 klimatizovanih soba za izdavanje, koje mogu da prime do 4 osobe. Sobe su velike i svetle i imaju odvojenu kuhinju, potpuno opremljenu sa frižiderom, rešoom , priborom za jelo i posuđem. Sve sobe imaju dva balkona, tako da gosti mogu da uživaju u pogledu na more i na planine. Na raspolaganju je takođe i besplatan Wi-Fi.

U vrtu se nalaze fontana, baštenski nameštaj i dva velika roštilja, što ga čini idealnim mestom za opuštanje sa porodicom i prijateljima.


Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

TELEFON: +306984595321

Lokacija: Google Mapa

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  *Ime:

  *Email:

  Informacije o gostima

  *Datum dolaska

  *Datum odlaska

  Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

  *Sobe:

  *Odrasli:

  Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

  Cena na upit

  Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

  Opis

  Studio/Apartman

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  Vrsta smeštaja

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Barracuda Hotel“