Cavo Kalamitsi

80.00140.00

Kalamici je jedan od najlepših primorskih gradova na Halkidikiju, koji je poznat po zlatnom pesku i kristalno čistom moru. To je lepo mesto za miran odmor. Cavo Kalamici apartmani i bar na plaži se nalaze na samoj plaži i u porodičnom su vlasništvu i izgrađeni su sa puno ukusa i ljubavi. Sa više od 20 godina iskustva, vlasnici dobro znaju šta je gostima potrebno i trude se da svi imaju prijatan i opuštajući odmor.

Cavo Kalamici se sastoji od 19 apartmana: 6 apartmana za 4 osobe (4 od njih imaju dve sobe), 11 trokrevetnih i 2 dvokrevetna. Svi apartmani su kompletno opremljeni sa modernim električnim aparatima i nameštajem biranim sa puno ukusa. Sve sobe su prostrane, sunčane i imaju jedinstven pogled na plažu, plavo more i Toroneos zaliv. Doručak je uključen u cenu i služi se u baru na plaži. Pored bara, direktno ispred kompleksa nalazi se i supermarket, gde možete naći sve za dnevne potrebe i veliki izbor opreme za vodene sportove.


Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

TELEFON: +30 23750 41551 (09-22)

Lokacija: Google Mapa

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  Ime:

  Email:

  Informacije o gostima

  Datum dolaska

  Datum odlaska

  Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

  Sobe:

  Odrasli:

  Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

   

  Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

  Opis

  Pored udobnih apartmana, od kojih neki imaju i divan pogled na more, Cavo Kalamitsi u svom sastavu ima i bar na plaži gde se uz hladna osvežavajuća pića, kafe i sladolede služi i doručak, koji je uključen u cenu boravka. Takođe, direktno ispred kompleksa nalazi se i supermarket, gde možete naći sve za dnevne potrebe, kao i veliki izbor opreme za vodene sportove. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a za one koji dođu svojim kolima obaveštenje da u okolini kompleksa Cavo Kalamitsi ima sasvim dovoljno javnog besplatnog parkinga.

  Apartman za 2 osobe

  Apartman za 3 osobe

  Apartman za 4 osobe

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  Vrsta smeštaja

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Cavo Kalamitsi“