Cavo Kalamitsi

70.00180.00

Kalamici je jedan od najlepših primorskih gradova na Halkidikiju, koji je poznat po zlatnom pesku i kristalno čistom moru. To je lepo mesto za miran odmor. Cavo Kalamici apartmani i bar na plaži se nalaze na samoj plaži i u porodičnom su vlasništvu i izgrađeni su sa puno ukusa i ljubavi. Sa više od 20 godina iskustva, vlasnici dobro znaju šta je gostima potrebno i trude se da svi imaju prijatan i opuštajući odmor.

Cavo Kalamici se sastoji od 17 apartmana: 2 apartmana za 4 osobe (imaju dve sobe), 8 studija za 4 osobe, 6 studija za 3 osobe i 1 studio za 2 osobe. Svi apartmani su kompletno opremljeni sa modernim električnim aparatima i nameštajem biranim sa puno ukusa. Sve sobe su prostrane, sunčane i imaju jedinstven pogled na plažu, plavo more i Toroneos zaliv. Doručak je uključen u cenu i služi se u baru na plaži. Pored bara, direktno ispred kompleksa nalazi se i supermarket, gde možete naći sve za dnevne potrebe i veliki izbor opreme za vodene sportove.


Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

TELEFON: +30 23750 41551 (09-22)

Lokacija: Google Mapa

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  *Ime:

  *Email:

  Informacije o gostima

  *Datum dolaska

  *Datum odlaska

  Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

  *Sobe:

  *Odrasli:

  Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

   

  Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

  Opis

  Svi studiji/apartmani su bez kuhinje, ali imaju mali frižider unutra, udaljenost do plaže je manja od 20 metara.
  Po ceni za studio ili apartman gost će na plaži imati privatni suncobran sa velikim jastucima.

  Pored udobnih apartmana, od kojih neki imaju i divan pogled na more, Cavo Kalamitsi u svom sastavu ima i bar na plaži gde se uz hladna osvežavajuća pića, kafe i sladolede služi i doručak, koji je uključen u cenu boravka. Takođe, direktno ispred kompleksa nalazi se i supermarket, gde možete naći sve za dnevne potrebe, kao i veliki izbor opreme za vodene sportove. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a za one koji dođu svojim kolima obaveštenje da u okolini kompleksa Cavo Kalamitsi ima sasvim dovoljno javnog besplatnog parkinga.

  Za potvrdu rezervacije gost mora uplatiti akontaciju 50% od ukupnog iznosa, a ostatak po dolasku.
  Da bismo otkazali rezervaciju, moramo to znati 21 dan ranije kako bismo mogli da vratimo akontaciju.

  Prijavljivanje je posle 13.00 časova, a odlazak u 11.00 časova.

  Studios

  Apartments

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  Vrsta smeštaja

  ,

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Cavo Kalamitsi“