Elena’s Apartments

Kompleks je sagrađen 2012. godine, koje se zasniva na gostoprimstvu i iskustvu hotela Theodora House. Elenas apartmani nalaze se paralelno uz prvu ulicu iznad plaže u Sartiju, 135 km od Soluna (aerodroma) na samom kraju Sitonije, drugog prsta Halkidikija.

Gostima su na raspolaganju 4 savremeno nameštena apartmana, potpuno opremljena za pun ugođaj i udobnost. Elena apartmani su idealno mesto za vaš odmor i predviđeni su za 4-5 osoba, parove ili porodice sa dvoje dece. Nalaze se 50 metara od plaže što je idealna lokacija. Sobe su su sa kupatilom, potpuno opremljenom kuhinjom, modernim nameštajem, terasa, klima, internet i satelitska televizija.

U neposrednoj blizini, na samo 250 metara nalazi se glavni hotel Theodora sa beach bar-om u kome možete da uživate u osveženjima i fenomenalnompogledu na zaliv. Na raspolaganju vam je  puno suncobrana i udobnih ležaljki u kojima možete da se u potpunosti prepustite plaži Sarti.

Kompleks je udaljen 150 metara od centra Sartija. Otvoren je za goste od 1. aprila do 30. oktobra.

 


Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  *Ime:

  *Email:

  Informacije o gostima

  *Datum dolaska

  *Datum odlaska

  Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

  *Sobe:

  *Odrasli:

  Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

  Cena na upit

  Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

  Opis

  Na pešačkoj udaljenosti (250m), u hotelu Teodora, radi bar na plaži Teodora gde možete da uživate u osveženju, kafi ili piću i pogledu na zaliv koji oduzima dah. Osim toga, ležaljke i suncobrani vas čekaju na očaravajućoj plaži u Sartiju.

  Sarti nudi posetiocu sve vrste zabave i razonode, kao što su sportovi na vodi, planinarenje, morske igre, tradicionalne taverne.

  Apartman

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  Vrsta smeštaja

  ,

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Elena’s Apartments“