Enastro Apartments

Enastro Apartments je divan kompleks smešten na plaži Dionisiou, u kontinentalnom delu Halkidikija i na samo 25 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma ” Makedonija” u Solunu. Takođe, udaljeni smo samo 100 metara od plaže, odnosno dva minuta lagane šetnje od glavnog gradskog trga gde se nalaze mnogobrojni restorani i kafići, marketi, picerije i divna mala pijaca na otvorenom, gde možete naći uvek sveže voće i povrće, maslinovo ulje i druge lokalne proizvode. Grad Nea Mudanja je oko 3 kilometara, a odatle možete krenuti i u posetu Skijatosu, Skopelosu i Alonisosu.

Enastro Apartments ima i svoje zeleno dvorište u okviru kojeg postoji i igralište za mališane. Ovde će dečica moći da uživaju u igri, crtanju i drugim zabavnim aktivnostima dok vi odmarate ispred TV-a ili uz osvežavajuće piće u našem baru. Tu su i klupe i stolovi u hladovini, gde se možete upoznavati sa drugim gostima i uživati u lepim večerima uz roštilj i odličnu atmosferu. U okviru našeg dvorišta, nažalost, nema mesta za parking, ali je svim gostima dostupan besplatan, javni parking ispred i u okolini naše kuće.

Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

TELEFON: +30 693 209 2150

Lokacija: Google Mapa

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  *Ime:

  *Email:

  Informacije o gostima

  *Datum dolaska

  *Datum odlaska

  Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

  *Sobe:

  *Odrasli:

  Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

  Cena na upit

  Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

  Opis

  Potpuno opremljeni apartmani i studiji samo na korak od prelepih plaža poluostrva Halkidiki. Posetite Enastro i vlasnici će vam pružiti visokokvalitetne usluge gostoprimstva. Uz vrelo grčko sunce, u dubokom plavom moru, leto vaših snova se ostvaruje !!!

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  Vrsta smeštaja

  ,

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Enastro Apartments“