Estelle Family Luxury Apartments & Suites

Estelle Family Luxury Apartments & Suites je drugi objekat našeg malog porodičnog biznisa. Pre otprilike deceniju renovirali smo i napravili od kuće našeg oca hotel Estelle. To je mali hotel klasičnog tipa sa 15 soba koji vole posetioci. Čuvajući našu tradiciju i pružajući naše grčko gostoprimstvo svim gostima iz celog sveta, čini nam se da razumemo koje su potrebe i zahtevi za fascinantnim porodičnim odmorom.

Tako kombinujemo, više od 20 godina iskustva (poslovanje sa ljudima i porodicama koje nas posećuju i uživaju u provodu sa našom porodicom) sa pametnom tehnologijom i upotrebom novih materijala (onih ekološki prihvatljivih) i sa puno pažnje i ljubavi smo dizajnirali mesto koje nudi porodicama ugodan boravak i opuštanje.


Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

TELEFON: +30 6944 804 185

Lokacija: Google Mapa

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  *Ime:

  *Email:

  Informacije o gostima

  *Datum dolaska

  Datum odlaska

  Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

  *Sobe:

  *Odrasli:

  Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

  Cena na upit

  Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

  Opis

  Objekat Estelle Family Luxury Apartments & Suites je smešten na 100 metara od plaže u naselju Gerakini. U ponudi ima restoran, bar i recepciju koja radi non-stop. WiFi i privatan parking se mogu besplatno koristiti.

  Klimatizovane smeštajne jedinice imaju podne pločice, sopstveno kupatilo, flat-screen TV i garderober. Nude dnevnu sobu, opremljenu kuhinju, balkon i pogled na vrt. Ostale pogodnosti obuhvataju frižider, ploču za kuvanje, toster, kuvalo i aparat za kafu.

  U objektu Estelle Family Luxury Apartments & Suites se svakog jutra služi kontinentalni doručak. Na raspolaganju vam je i terasa. Objekat Estelle Family Luxury Apartments & Suites takođe raspolaže vrtom i dečjim igralištem.

  Luxury suites

  Luxury apartments

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  Vrsta smeštaja

  ,

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Estelle Family Luxury Apartments & Suites“