Mantzanas Apartments

30.00120.00

Mantzanas Apartments smešten je na jednom od najlepših mediteranskih poluostrva, čuvenom Halkidikiju, koga zapljuskuju vode plavog Egejskog mora. Na samom vrhu drugog kraka Halkidikija, Sitonije, pokraj predivne plaže Salonikiou (udaljena svega 20 metara), kompleks Mantzanas nudi topli porodični smeštaj, u mirnom okruženju, na obali mora i peščane plaže koja je nagrađena plavom zastavom za čistoću i sadržaje koje nudi.

Takođe lepa, zelena bašta nudi pravo osveženje u hladu drveća u vrelim letnjim danima. Ona zajedno sa prostranim i kvalitetno uređenim apartmanima odakle se pruža fantastičan pogled na more, kao i lakim i brzim pristupom plaži, čini naše apartmane privlačnim za sve one koji žele kvalitetan i nezaboravan odmor.

U okviru kompleksa nalazi se i privatni parking za sve one koji kod nas dođu svojim kolima, kao i mesto za roštilj koje mogu koristiti svi ngosti. Kada se vratite sa plaže, tu su spoljni tuševi, a takođe najmlađi gosti će uživati u igralištu sa zabavnim sadržajima namenjenim upravo njima. Ovde se oni potpuno bezbedno mogu igrati, dok roditelji bez brige, uživaju u svom odmoru.

Ako ste ljubitelj životinja i želite kućnog ljubimca da povedete sa sobom na odmor, samo nam pre toga najavite, i oni su dobrodošli. Kompleks je prilagođen i osobama sa posebnim potrebama, a takođe je u ponudi i besplatna 24-oro časovnu lekarsku pomoć.


Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

Lokacija: Google Mapa

TELEFON:+30 69 72 358221

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  *Ime:

  *Email:

  Informacije o gostima

  *Datum dolaska

  *Datum odlaska

  Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

  *Sobe:

  *Odrasli:

  Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

  Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

  Opis

  Mantzanas Apartments ima sve što je potrebno za nezaboravan odmor. Lepo i prijatno zeleno dvorište, komfor, dodatne prostorije i oprema za rekreativne aktivnosti, zajedno sa prostranim sobama, očaravajućim pogledom na more i jednostavnim pristupom vodi vrhunskog kvaliteta.

  Sastoji se od šest različitih studija i apartmana sa pogledom na more.

  – Apartman br. 1 se nalazi se u nivou dvorišta sa prednje strane zgrade. Ima odvojenu spavaću sobu sa po jednim francuskim i singl ležajem, kao i dnevni boravak sa kuhinjom i dva kreveta na sprat.
  – Apartman br. 2 se nalazi u nivou dvorišta sa prednje strane zgrade. Ima odvojenu spavaću sobu sa jednim francuskim ležajemi dnevni boravak sa kuhinjom i po jednim francuskim i singl ležajem.
  – Apartman br. 3 je studio u nivou dvorišta. Ima dva francuska ležaja.
  – Apartman br. 4 je studio u nivou dvorišta. Ima po jedan francuski i singl ležaj.
  – Apartman br. 5 se nalazi na prvom spratu sa zadnje strane zgrade. Ima odvojenu spavaću sobu sa jednim francuskim ležajem, a u dnevnom boravku sa kuhinjom ima još jedan francuski ležaj.
  – Apartman br. 6 se nalazi na drugom spratu i ima dve terase (sa prednje i zadnje strane) sa odličnim pogledom na Egejsko more i Svetu Goru. Ima odvojenu spavaću sobu sa jednim francuskim ležajem, još jedan francuski ležaj u drugoj prostoriji, a u dnevnom boravku se nalazi kauč za dve osobe.

  Apartmani imaju dve odvojene prostorije, zajedno sa potpuno opremljenom kuhinjom sa svim aparatima i priborom za jelo koji su vam potrebni za pripremu jela. Njihov kapacitet je 5-6 gostiju.

  Studiji imaju dnevni boravak sa kuhinjom i kombinaciju udobnih francuskih i singl ležaja. Klimatizovani su i imaju TV, potpuno opremljenu kuhinju sa svim aparatima i priborom za jelo koji su vam potrebni za pripremu jela. Njihov kapacitet je do četiri osobe.

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , , , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  Vrsta smeštaja

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Mantzanas Apartments“