Miramare Hotel

45.00120.00

Dobro došli u Miramare Hotel, ukras Paradisos plaže, u blizini Neos Marmarasa. Doživite tradicionalno gostoprimstvo Halkidikija i uživajte u jedinstvenim trenucima opuštanja pored mora. Neka vaše oči lutaju pogledom na more, okolne palme i u neverovatne zalaske sunca. Definitivno  za svakog posetioca predstavlja novu vrstu iskustva.
Hotel Miramare, Paradisos sastoji se od 36 soba i apartmana, 28 studija i 8 porodičnih sobe koje su nedavno renovirane sa lepim detaljima i okruženjem. U potpunosti je opremljen modernim sadržajima kako bi zadovoljili sve vaše zahteve i potrebe za nezaboravan odmor.


Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  *Ime:

  *Email:

  Informacije o gostima

  *Datum dolaska

  *Datum odlaska

  Odaberite tip smeštaja:

  *Odrasli:

  *Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

   

  Opis

  Studio sa pogledom na dvorište: klimatizovani,  površine 28m2, dvokrevetni ili trokrevetni studio sa pogledom na vrt, nudi savremeni dizajn. Kupatilo je prostrano, kompletno opremljena kuhinja , privatni balkon sa stolom i stolicama.

  Superior Studio: Ovaj lepi, prostrani studio, površine 30 m2, sadrži dvokrevetnu sobu i krevet za jednu osobu, kako bi bio obezbeđen udoban boravak. Može da primi do 3 osobe.

  Deluxe studio pogled na more: Ovaj Deluxe Studio nudi najbolji pogled na more zaliva Toroneos, pogled sa balkona je prekrasan. Površine je 35 m2 i može da primi do 3 odrasle osobe i 1 dete ili 2 odrasle osobe i 2 dece.

  Porodični apartman: 8 porodičnih apartmana, površina 42m2, nude savremeni dizajn sa jednom odvojenom dvokrevetnom sobom i još jednom velikom sobom sa jednim krevetom, krevetom na razvlačenje, potpuno opremljenom kuhinjom, kupatilom i balkonom. Porodični apartman može da primi do 5 osoba – najviše 4 odrasle osobe i 1 dete ili 2 odrasle osobe i 3 dece.

  Studio sa pogledom na dvorište

  Superior studio

  Deluxe studio sa pogledom na more

  Porodični apartman

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  Vrsta smeštaja

  , ,

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Miramare Hotel“