Studios Anna

45.0090.00

Studios Anna su potpuno opremljeni kuhinjskim aparatima i posuđem. Svi studiji imaju tv ekrane. Svaki studio ima sopstveni balkon, a studiji u prizemlju imaju direktan pristup bašti sa terase. Uređena ograđena bašta sa prirodnom travom čeka da se gosti opuste i uživaju. Deca se mogu zabavljati na igralištu i raznim terenima (fudbal, košarka i odbojka).

Prelepa plaža (udaljena samo 100 metara) je zaista privlačna gostima, ne samo svojom lepotom već i plitkim morem koja je idealna za decu sa mekim peskom. Ne samo da je odlična za decu, već se i odrasli mogu opustiti pod suncobranima na privatnim ležaljkama.

Zgrada A
Zgrada A se nalazi sa leve strane kada ulazite u oblast Anna Studios i skrećete levo nakon 400 metara od raskrsnice Vurvuru. Sastoji se od 8 studija sa svim potrebnim sadržajima za parove ili porodice.
Svaki studio nudi svakoj porodici (2 roditelja i 2 dece) udoban boravak jer ima bračni krevet, krevet na sprat, TV, klimu, kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju, zaseban balkon sa pogledom na baštu, dok je sa strane ulaza posetilac može da uživa u planinskom boru (Itamos), koji je savršen za jednodnevne izlete. Promena posteljine i čišćenje soba se vrši svaka tri dana.

Zgrada B
Zgrada B je unutar ogromnog prostora naše zemlje. Prolazak naše prve zgrade A i praćenje označene staze odvešće vas do natkrivenog parkinga pored zgrade B. Zgrada B se sastoji od 16 studija sa svim potrebnim sadržajima za parove ili porodice.
Svaki studio nudi svakoj porodici (2 roditelja i 2 dece) udoban boravak jer ima bračni krevet, krevet na sprat, SAT TV, klimu, kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju, zaseban balkon sa pogledom na baštu, dok sa strane Na ulazu posetilac može da uživa u planinskom boru (Itamos), koji je savršen za jednodnevne izlete. Promena posteljine i čišćenje soba se vrši svaka tri dana.

Sadržaji sobe:
• Porodične sobe
• Satelitska TV
• Klima uređaj
• Frižider
• Potpuno opremljena kuhinja
• Balkon
• Kupatilo
• Wi-Fi internet

Plaža
Naš smeštaj je napravio posebno dizajniran prostor sa suncobranima i ležaljkama za naše posetioce. Uživajte u suncu i moru u našem Vurvuruu na našoj organizovanoj plaži. Cena najma dve ležaljke i jednog suncobrana je ukupno 2€ po danu.

Aktivnosti:
Sportskim entuzijastima na raspolaganju su eksterijer našeg hotela i sportski objekti:
• Fudbalski teren
• Mini košarka
• Odbojka
• Sto za ping pong
• Igralište


Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

WEBSITE: Studioanna.gr

TELEFON: +30 6980460515

Lokacija: Google Mapa

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  *Ime:

  *Email:

  Informacije o gostima

  *Datum dolaska

  *Datum odlaska

  Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

  *Sobe:

  *Odrasli:

  Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

   

  Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

  Opis

  Politika otkazivanja: 

  Politika otkazivanja: ako gost otkaže više od 30 dana pre dolaska, biće mu vraćen u potpunosti iznos depozita. Ako se otkazivanje desi manje od 30 dana pre dolaska, korisniku će biti naplaćen iznos depozita. Svi studiji mogu da prime 2 odrasle osobe i 2 dece + 1 bebu (manje od 3 godine).

  Studio A

  Studio B

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  Vrsta smeštaja

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Studios Anna“