Tonia Apartments

Tonia Apartments se nalaze na plaži Furka na Halkidikiju, sa jedinstvenim pejzažem i intenzivnom kombinacijom planina i mora, na samo 100 km od Soluna.

Apartmani se nalaze u prelepom kompleksu površine 9 hektara, ispunjenom ukrasnim kamenim baštama i raznim vrstama cveća i drveća, na oko 150 metara od mora. Ispred samih apartmana, nalazi se park površine 1 hektara, idealan za malu decu, dok pogled na more ispred i borova šuma iza obećavaju nezaboravan odmor.

Postoje tri različite vrste smeštajnih jedinica: kuće, koje mogu da prime do 6 osoba; dvosobni apartmani, idealni za tročlane ili četiročlane porodice; studija, koja mogu da prime 2 ili 4 osobe. Sve smeštajne jedinice imaju kapacitet za pomoćni ležaj i komarnike.

Omogućeno je svakodnevno (besplatno) čišćenje soba za sve vrste smeštaja za goste.


Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

TELEFON:+30 6974322871

 

Lokacija: Google Mapa

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  *Ime:

  *Email:

  Informacije o gostima

  *Datum dolaska

  *Datum odlaska

  Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

  *Sobe:

  *Odrasli:

  Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

  Cena na upit

  Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

  Opis

  Apartmani (33m2) imaju dve sobe, jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem i drugu sobu koja je dnevni boravak i kuhinja zajedno i kupatilo. U dnevnoj sobi se nalazi kauč na razvlačenje za dve osobe. Apartmani mogu da prime 4 osobe.

  Kuća (80m2) ima dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem i druga sa dva kreveta. Takođe kuća ima veliku prostoriju koja je dnevni boravak i kuhinja zajedno, veliko kupatilo i terasu. Dnevni boravak ima jedan veliki kauč koji se razvlači u ležaj za dve osobe. Kuća može da primi do 6 osoba. Kuća se prostire na dva nivoa – nekoliko stepenika vas deli od donjeg nivoa koji se nalazi na visokom suterenu, dok je gornji nivo u visini nižeg prvog sprata i od donjeg nivoa ga deli nekoliko stepenika.

  Studija (27m2 – jedna prostorija) imaju francuski ležaj i kauč na razvlačenje, malu kuhinju i kupatilo. Studija mogu da prime 2 odrasle osobe i 2 deteta.

  Apartman

  Studio

  Mezoneta

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  Vrsta smeštaja

  , ,

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Tonia Apartments“