Villa Angela

100.00140.00

Vila Angela se sastoji od dva nezavisna i zasebno funkcionalna apartmana (59 m² svaki), međusobno povezana unutrašnjim stepeništem, ali sa pojedinačnim ulazima. Vila može da primi jednu veliku ili dve odvojene porodice. Svaki apartman je potpuno namešten i opremljen, idealan za do pet odraslih osoba (ukupan kapacitet – 10 odraslih osoba). Krevetac za bebu je dostupan na zahtev.

Vila Angela pruža sve usluge i na raspolaganju su svi neophodni sadržaji: posteljina, kuhinja, posuđe, tri LCD televizora, dve veš mašine, dve mašine za pranje sudova, dva šporeta sa rernom, dva frižidera i zamrzivača, dva klima uređaja, dve kuhinje /dva dnevna boravka, dva kupatila sa malim kadama, četiri spavaće sobe sa četiri velika plakara i besplatan bežični internet.

Vila je okružena velikim vrtom u kom se nalazi i igralište za decu sa ljuljaškama, roštilj i veliki privatni parking prostor. Gosti kuću dobijaju očišćenu, ali servis čišćenja nije obezbeđen tokom boravka gostiju.

Minimalan boravak je 7 noćenja.

Supermarket, razne prodavnice i benzinska pumpa nalaze se na 200 metara. Poznata i veoma posećena plaža u Sikiji, sa koje se pruža pogled na Svetu Goru, nalazi se na nekoliko minuta hoda. Centar Sikije, sa brojnim prodavnicama i tavernama, udaljen je 2 minuta hoda od vikendice Villa Angela. U okviru objekta dostupan je i besplatan privatni parking.

GNTO: M.H.T.E. 09338K92000693901 i A.M.A. 00000226786.


Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

Lokacija: Google Mapa

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  *Ime:

  *Email:

  Informacije o gostima

  *Datum dolaska

  *Datum odlaska

  Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

  *Sobe:

  *Odrasli:

  Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

  Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

  Opis

  Rezervacije samo putem email-a, potvrda iste od vlasnika takođe putem email-a, potom uplata depozita od 30% od ukupne naknade. Ostatak se plaća po dolasku u gotovini, u evrima.

  Uslovi otkazivanja:

  • Otkazivanje je moguće samo e-mailom.
  • 30 dana i više pre dolaska refundira se ceo iznos depozita.
  • U slučaju otkazivanja u periodu manje od 30 dana pre početka boravka, ne vraća se iznos depozita
  • U slučaju nedolaska bez prethodnog obaveštenja do 24:00 prvog dana boravka, rezervacija se poništava i kuća je na raspolaganju drugim gostima.
  • U slučaju ranijeg odlaska klijent plaća sve troškove preostalih dana.
  • Prijavljivanje 12.00 – 20.00.
  • Odjavljivanje 7.00 – 12.00.

  Apartman 59m2

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  Vrsta smeštaja

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Villa Angela“