Villa Despina Green Suites

Villa Despina Green Suites je ekološki kompleks od četiri elegantna jednosobna apartmana. Nalazi se u živopisnom mestu Polihrono, na kosmopolitskom poluostrvu Kasandra na Halkidikiju.

Na samo 80 metara od plaže, apartmani omogućavaju lak pristup lepim sadržajima. Ovde se može uživati u okruženju tradicionalnih kuća, krovova popločanih crvenim pločicama i prelepih pravoslavnih crkava. Lokalne prodavnice su na dohvat ruke, sa velikim izborom taverni, restorana i barova koji se nalaze duž mora. Iako se ne nalazi ispred plaže, naši gosti mogu uživati u ekskluzivnom pristupu beach baru objekta „Villa Despina“.


Okvirne troškove iznajmljivanja smeštaja možete izračunati odabirom opcija ispod (tip smeštaja, sezona, broj dana…).  Kalkulator je postavljen u informativne svrhe i kako biste lakše uporedili ukupne troškove odabranog smeštaja. Za rezervacije je potrebno da kontaktirate direktno vlasnika smeštaja što možete učiniti putem nekih od ponuđenih kanala komunikacije.

Kontakt

TELEFON: +30 6942 402111

Lokacija: Google Mapa

Formular za slanje upita

  Vaši kontakt podaci

  Ime:

  Email:

  Informacije o gostima

  Datum dolaska

  Datum odlaska

  Izaberite jedan ili više apartmana koji vas interesuju:

  Sobe:

  Odrasli:

  Deca:

  Uzrast dece:

  Dodatne informacije

  Iz koje države putujete:

  Kontakt telefon:

  Vaša poruka

  Cena na upit

  Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

  Opis

  Vođeni našim zelenim etosom i posvećenošću udobnosti i razonodi naših gostiju, mi smo drugi najmanji smeštaj za odmor u Evropi, koji je sertifikovan evropskim ekološkim znakom EcoLabel. Naša kombinacija vrednosti grčkog nasleđa i savremenog dizajna sigurno će vam ponuditi boravak za pamćenje. Uživajte u odmoru u Villa Despina Green Suites u selu Polihrono na obali, na Kasandri, Halkidiki!

  Elaia Apartman

  Minthi Apartman

  Melissa Apartman

  Gerani Apartman

  Dodatne informacije

  Karakteristike

  , , , , , , , ,

  Tip usluge

  Udaljenost od plaže

  Vrsta smeštaja

  Još nema komentara.

  Будите први који ће написати рецензију за „Villa Despina Green Suites“